torstai 27. lokakuuta 2011

Ro-Kyu-Bu!


ロウきゅーぶ!  Ro-Kyu-Bu!

Vihdoinkin sain katsottua tämän läpi! Vaikka episodeja on 12 ei tämän katselu kauhean nopeasti sujunut, kun ei ollut mielestäni erityisemmän hyvä. Genret ovat comedy, school ja sports. Eli kyseessä on siis urheilu anime, jossa tosiaan heitellään koripalloa. Tätä suositellaan 13 vuotiaille tai vanhemmille.

Synopsis:
Subaru Hasegawa on lukiossa ja hän on liittynyt koripallo kerhoon. Hän saa kuitenkin pian tehtäväkseen olla ala-astelaisten koripallo kerhon valmentaja. Ja tämä koripallo kerho on tyttöjen koripallo kerho. Subaru ei tietenkään mainosta asiaa koulussaan koska siitä ei seuraisi välttämättä mitään hyvää. Tyttöjen rakkaus koripalloon laittaa kuitenkin Subarun ottamaan valmentajan paikan vastaan.

Isoja silmiä, pieniä tyttöjä ja vaaleita värejä... ಠ_ಠ.... Niin siis tosiaan onhan tämä melko uusi anime, mutta kuitenkin loppu jo jonkin aikaa sitten. En vain ollut saanut aikaiseksi katsoa sitä, kun ei kuitenkaan ollut sellainen pakko katsoa lisää anime. En kuitenkaan menisi haukkumaan tätä kauheasti, kun onhan niitä huonompiakin animeita olemassa! Olihan tämä kuitenkin ihan katsottava varsinkin, kun episodeja on se vähäiset 12. Joten tämän sarjan katsominen ei ollut periaatteessa vaiva eikä mikään. Mutta tosiaan katsomisessa tuli vähän taukoa, kun oli parempiakin animeita katsomatta (niinkun on nytkin, mutta kuitenkin).

Hahmoista sainoisin sen, että siellä näkyi se perus asettelu joka siis oli ihan hyvä koska on se tylsää jos kaikki hahmot ovat samanluonteisia. Eli on se söpö asia/eläin (joka oli tässä tilanteessa pieni Hina (tuo pinkki kuva)) ja sitten on se ujo iso rintainen tyttö (Airi (pinkin kuvan vieressä)) ja sitten on tietysti tämä tunnollinen oppilas (Saki (sinihiuksinen)) ja sitten on tälläinen aurinkoinen persoona (Maho (blondi saparopää)) ja ei tietenkään saa unohtaa päähenkilö poikaa (subaru josta ei ole kuvaa T^T) ja tyttöä (Tomoka josta on nuo ensimmäiset 2 kuvaa).

Niin ja sen haluan sanoa etten ole koskaan välittänyt sellaisesta asetelmasta että ala-asteikäinen ihastuu itseään paljon vanhempaan henkilöön... Tosin tässä se nyt ei tullut kauheasti ilmi, muutakuin hitusen huomasi että Tomokan ja Subarun välillä kyllä oli jotain. Tai no en tiedä. En kuitenkaan kehuisi tätä, että "katsokaa ihmeessä!". Lähinnä vain jos koripallo tai ylipäätänsä urheilu anime kiinnostaa. Tai jos pikkutytöt on mielestäsi se pakollinen asia animessa ^^'. Tai jos nyt muutenvaan katsot, kun ei ole muutakaan tekemistä/katsottavaa niinkun nyt minulla oli.

No kuitenkin laitan tähän loppuun vielä tuon openingin, joka oli itseasiassa ihan ok.Bye Bee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti