tiistai 11. lokakuuta 2011

ライフ [Life]


Tosiaan tuli tälläinen sarja katsottua kun Life. Siinä oli 11 jaksoa, joista aina yks taisi kestää suunnilleen 40 minuuttia. En oo aivan varma tarkasta kestosta kun jouduin katsomaan jaksot osissa >___>.

No kuitenkin kyseessä ei ole todellakaan mikää huumori, romanssi, draama jne. Vaan tämä sarja oli erittäin synkkä ja sen voi arvatakkin, kun kyseessä on kokonainen sarja kiusaamisesta.
Päähenkilö Ayumu kuulee parhaan kaverinsa pyrkivään johonkin tiettyyn kouluun, jolloin Ayumu haluaa päästä samaan ja alkaa opiskelemaan parhaan ystävänsä avustuksella. Ayumu kun ei ole kovin hyvä koulussa. Päivänä jolloin tieto kouluun pääsiöistä ilmaantuu, selviää että vain Ayumu pääsi tähän kouluun. Ayumun hyvä ystävä syyttää toista siitä ettei päässyt pyrkimäänsä kouluun ja samana iltana Aymyn paras ystävä yrittää itsemurhaa, mutta ei onnistunut (josta seuraa se, ettei se halua nähdä Aymua enään).
Koulun alkaessa Ayumu ei ole valmis hankkimaan vielä uusia ystäviä, jolloin rikas ja kaunis Manami ottaa Ayumun kaveriporukkaan. Siitä alkaakin kiusaamisen kierre. Ensin kohteena on lehteen päässyt tyttö, mutta tämän kiusaamista ei tehdäkkään pitkään, kun saadaan syy kiusata Ayumua.

Sanoisin että hiljaseksi vetää ja on hyvinkin mahdollista, että jossainpäin maailmaa voidaankin kiusata näin pahasti jotakuta :<. Onneksi itse en ole joutunut kiusatuksi tai tiedä että jotakuta voitaisiin kiusata.
Sanoisin että tämä oli vääähän turhan vakava ja totinen mulle ^^'. Ayumua kun kiusattiin aivan käsittämättömän ilkeillä tavoilla. Ja viimeisen jakson loppuun asti Manami ei sitten millään suostunut pyyttää anteeksi (vaikkei se paljoa mihinkään olisi vaikuttanutkaan). Loppu jäi hieman avoimeksi, mutta sen voi oikeastaan veikata miten tämä sitten tulee jatkumaan.

Kaikesta huolimatta, voisin ottaa sen dvd:nä tuonne hyllylleni, koska olihan se hyvä omalla tavallaan.  

Youtubessa ei ollut oikein mitään traileria yms. Vain tälläisiä pätkittyjä jaksoja olikohan se espania teksteillä ^^'... No kuitenkin laitan tän tähän loppuun koska siitä nyt näkee jonkinverran tätä tunnelmaa (ikävää tunnelmaa) en itseasiassa suosittele tätä (liian masentava),  mutta koska se oli omalla tavallaan hyvä niin se taitaa jäädä sitten omaksi päätökseksi haluaako katsoa vai ei.

(varoituksena voisin sanoa että tässä sarjassa on tosiaan väkivaltaa ja kaikkea muuta ikävää niinkun nyt tälläisestä kiusaus jutusta voi arvella.)


1 kommentti:

  1. Kiusaaminen on aina inhottava asia ja en oikeastaan tiedä haluaisinko katsoa tuon sarjan kokonaan ihan uteliaisuudesta. Ahdistavahan se tietysti tulee olemaan, mutta silti. Tuon videon perusteella tekis mieli vaan repiä kaikkia hiuksia päästä ja alentaa samalla lailla kuin mitä Ayumulle on tehty.

    Muttaa... uskoisin olevan varsin viisasta näyttää tuonkaltainen jokaisessa koulussa jokaiselle henkilölle, jotta ihan varmasti menis kaaliin se, että kiusaaminen on lapsellista.

    En mä tiedä... pelkästään tuon videoclipin avulla heräs aika montakin ajatusta.

    VastaaPoista