torstai 20. lokakuuta 2011

Päivä 05


- Paikka minne haluaisit muuttaa tai käydä.

En tosiaan ole käynyt juurikaan ulkomailla, joten paikkoja joissa haluaisin käydä on ties kuinkamonta hoho. Mutta sensiaan minne haluaisin muuttaaa....hmmhmmm, suomessa tietty haluan asua ja jos joskus satun käymään jossain maassa joka ilmenee asumiskelpoiseksi niin sitten sinne! (kuten japani~)

Ja koska tästä jutusta olisi tullut tosi lyhyt niin voinkin tähän nyt heti laittaa näitä menneitä tapahtumia!
Elikä, ensiksikin voisin julistaa Disgaea 4 poksin ostamista~


Juu siis tosiaan ostin tuossa jonkinaikaa sitten kivan poksin joka sisälsi: itse pelin, taide lehtisen, poksin ja figuurin~ (❤´ω`❤). Sain sen vähän halvemmalla kuin normaalisti ja se on niin hieno~~ =W=

Mutta siis... seuraavaksi voisin kertoa, että hullut päivätkin oli ja meni ja satuin jopa käväisemään siellä parinakin päivänä. Mutta vain yhtenä päovänä ostin sieltä... olikohan se torstai, kun silloin sattui olemaan ihunat kupit~ ja niistä kuvat!


Otin oikein taiteellisen kuvankin ;b Mutta siis nuo oli lähinnä sellainen päähänpisto (niin paljon ihmisiä ja keltaisia hintoja o___O) No perimmäinen syy oli lähinnä tietysti se kun on ne vaan niin söpöt ja kyllähän tuollaisista on hyötyä vielä joskus elämänvaiheessa! GAHAHAHA! ...... No nyt ne on kuitenkin onnellisina laatikossaan :)

Sitten viimeisenä hehkutan sitä että Kanon x Kanonin liput on hankittu!!! ♡♡♡♡♡♡

Ja sitten!
Bye Bee!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti