tiistai 25. lokakuuta 2011

Päivä 10


- Lempi leffasi ja mistä se kertoo.

Ei tämä tosiaan on viimeinen tähän listaan kuuluva päivä T^T. Miksi olin niin laiska etten halunnut kirjottaa niitä joitain (ehkä koska ne ei ollu niin kivoja aiheita). Mutta kuitenkiiin! Olisi ollut kiva jatkaa tälläistä pidempäänkin, mutta kerrankun tämä lista menee nyt päätökseen niin se myös päättyy. Ehkä törmään joskus toiseen tälläiseen kivaan.

Mutta siis, tosiaan lempi leffani... tämä on kyllä aika paha! Mutta voisin sanoa että yhdeksi suosikiksi jonka nyt haluan tähän laittaa on Henkien kätkemä~ Vaikka on monia muitakin kivoja leffoja, muttakun olen lätännyt niitä tänne blogiin niin en nyt samoista viitsisi jaaritella (kuten geishan muistelmat).

Henkien kätkemäTosiaan valitsin tähän nyt tämän henkien kätkemän~ Se on mielestäni yksi parhaista Ghiblin leffoista. Ja tämäntakia nyt tuli kauhea halu katsoa se uudestaan. Siitä on itseasiassa aikas kauankin, kun katsoin sen. Tosin muistan silti aika hyvin tapahtumat yms. :B

Ainiin ja olin melkein unohtaa kertoa, että mistä tämä kertoo kun sekin tähän tosiaan piti kirjoittaa joten lättään tähän tämän:

Lellitty ja perheen ainoa lapsi Chihiro-tyttö ei halua aloittaa uudessa koulussaan. Ensimmäinen koulumatka vie perheen eksyksiin hylätylle metsätielle. Vanhemmat päättävät tutkia tien päästä alkavan synkän tunnelin, joka johtaakin outoon fantasiamaailmaan. Vehreiden niittyjen takaa löytyy kauppapaikka, jossa rasvaiset liha- ja kalaruoat tuoksuvat valmiina syötäviksi. Chihiro kieltää vanhempiaan syömästä toisten ruokia, mutta ahneet isä ja äiti mässäävät kunnes muuttuvat sioiksi. Samalla satumaailmaan saapuu yö, joka tuo esiin pahat henkiolennot. Sankaritar saa apua kummalliselta Haku-pojalta, joka lupaa auttaa tyttöä pelastamaan vanhempansa takaisin ihmisiksi pahalta Yubaba-noidalta.

Juu piti laittaa tähän sen traileri, mutta en sitten jaksanutkaan koska yllätys yllätys en jaksanut etsiä sitä! Vaikka eipä tämä mitään traileria taida kaivatakkaan. Niin ja kuvia saa tietty sitten klikkaamalla isommaksi, vaikka varmaankin kaikki sen tiesikin ^^'.

Juh eipä sitten oikeastaan muuta. Tämä lista on tosiaan nyt päästy läpi! Oli hauskaa ja tunsin olevani ahkera, jey!


Bye Bee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti