keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tälläsiä on tullu katteltua


Death note ja Death note 2  The Last Name

Tälläiset katselin tuossa jonkisen aikaa sitten ja ajattelin että tämän melko pitkän elokuva ja anime lista saa alkaa näillä! Eli tosiaan, olinkin halunnut jo pitkään nähdä nämä elokuvat kun olen animen katsonut ja mangan lukenut~ (❤´ω`❤)

Sen sanon heti alkuun, että tuo toinen elokuva alkaa siitä mihin tuo ensimmäinen jäi. Joten siksi suosittelen katsomaan molemmat niin selviää koko juttu. Voisin sanoa että vaikka ei olisikaan katsonut/ lukenut sarjaa niin voisi olla mahdollista saada näistä elokuvista jotain irti. Joka on tietty hyvä asia.
Joitain kohtia oli tietty poistettu ja joitain muutettu (kuten loppua, siksi siis katsokaa ;b). Elokuvat oli oikeastaan ihan hyviä (misalla on blondit hiukset! ei tummat) ja siksi siis suosittelen etenkin jos on pitänyt mangasta/animesta.

Molemmista elokuvista en laita tähän mitään videota, joten laitan tuosta 2 leffasta:
Hot Tub Time Machine

Tämän leffan katselinkin jo ties kuinka kauan sitten. Teki vain mieli katsoa joku komedia tai jotain joten sain sitten ideaksi, että tämä voisi olla hyvä.

Tässä leffassa on kyse siitä, kun 3 vanhaa kaverusta + "ylimääräinen" henkilö päättävät lähteä viettämään hauskaa yhdessä. He ovat olleet ennenkin siinä paikassa jonne he päätyivät, mutta se oli aivan muuttunut.
Illalla kun kaikilla on tylsää eikä ulkona oleva poreamme toimi (tai mikä tuo ulko allas nyt on suomen kilisellä nimellä) he yrittävät keksiä tekemistä, mutta yhtäkkiä allas menee päälle ja porukka menee vähän juomaan.
Heidän herätessään aika on mennyt taakseppäin ja yksi heistä muistuttaa, että yhden pinen muutoksen tekeminenkin voi posauttaa vaikka jonkun maan maapallolta.

Hmmm.... en oikein osaa sanoa oliko se hyvä, mutta ihan katsottava sanoisin. Eipä siitä sitten sen enempää kun katsomisesta tosiaan on melkoisesti aikaa.
Just Go With It

Elokuvan päähenkilö mies ei ollut komeimmasta päästä ja siksi ei päässyt naimisiin asti. Jonka jälkeen hän meni kauneusleikkaukseen (ja on itsekkin nyt töissä sellaisessa paikassa). Hänelle kuitenkin jäi kihlasormus jonka avulla hän etsi itselleen naisystävää. Kuitenkin kun hän toteaa tavanneensa unelmien naisen eikä kerro sormuksesta, josta tietysti seuraa se että hän jää kiinni. Josta syntyykin melkoisen iso ja lihava valhe.

Ei ollut kyllä ihan mun mieleeni, mutta kyllähän sen katsoi. Olin vain kiinnostunut näkemään tämän leffan koska olin kerran meinannut mennä katsomaan sen elokuviin. Kuitenkin ehkä sellainen traileri kertoo enemmän tästä elokuvasta kuin mun sepitykset:
 SITTEN ANIMEIHIN JOTA OLEN KATSONUT!


Uta No Prince - Sama

Juuh.. tuota noin... mitäs tästä animesta nyt sanoisi ^^'
Ensinnäkin, en pitänyt siitä! katsoin tämän loppuun oikeastaan siksi, koska se oli lyhyt ja osa hahmoista kivoja ja suurin osa mies hahmoista hyvän näkösiä :B. Voisin sanoa, että hyvät jaksot ja kohdat jäivät aika harvaan ainakin minun mielestäni... Mutta jaksoja taisi olla tosiaan sellainen 13... jos en nyt väärin muista eli lyhyt sarja! katsoi aikas nopeasti, vaikkei ollutkaan hyvä. Eli voisin sanoa, etten suosittele tätä... ^^'

Niin ja kyseessä on tälläinen mies haaremi anime. Eli päähenkilö on tyttö joka pääsee musiikki kouluun jolloin sitten tämän ympärille alkaa pikkuhiljaa kerääntymään miehiä. Ja suunnilleen osan voikin arvata tälläisestä jutusta. Eli pari jaksoo yhen kanssa toinen toisen jne. ja viimeisissä jaksoissa sitten kaikki pitää yhtä jne. En paljasta enempää, vaikka mitä siitä menettäisi kun ei kukaan kuitenkaan kato.. (vaiko katsooko?) niin ja tosiaan siinä oli kyllä pari ihan kivaakin hahmoa :) ei siis läpikotaisin susi anime! (eli täydeltä haukkumiselta pelastaa ulkonäkö ja pari kivaa hahmoa...^^')

Video... ^^' jonka tausta musiikin tosiaan esittää nämä animessa esiintyvät henkilöt

Hanasaku Iroha 

Ja viimeisenä on tälläinen 26 episodinen anime!
Tämä oli sensiaan hyvä toisin kuin tuo äskeinen Uta Pri... En kuitenkaan ala ylistämään, mutta oli hyvä. Oikeastaan oli ihan ok mittainenkin, kun oli senverran hauskaa katsottavaa niin ei haitannut että siellä oli niitä ns. turhempia jaksoja seassa (turhemmilla jaksoilla viittaan niihin jotka ei oikeastaan liikuta sarjaa eteenpäin vaan on sellaista lisä juttua). Jokainen jakso oli oikeastaan kuitenkin ihan viihdyttävä! Mitä nyt odotin lopulta vähän erilaista päätöstä sarjalle ^^'.

Tosiaan tässä animessa päähenkilö Ohana lähtee tokyosta maalle asumaan mummunsa luokse. Ja Ohanan on tehtävä töitä voidakseen asua siellä. Se on se lähtökohta johon sitten lisätään pikkuriikkisen draamaa ja kaikkea muuta hauskaa.
Voisin sanoa että hyvän näköinen, kivoja hahmoja ja ihan ok juoni jne. Eli hyvä anime. Jos ei ole pakko olla toimintaa ja muuta sellasta niin kannattaa katsoa! :D


 

Bye Bee! (╯3╰)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti