lauantai 1. lokakuuta 2011

まよチキ!


Elikkä tälläkertaa kyseessä on anime Mayo Chiki! Se on aika uusi eikä viimeisen jakson ilmestymisestä ole kovin kauaa (en tiedä miten japanissa, mutta netissä nyt ainakin englanniksi subattuna päättyi juuri). Episodeja on tosiaan 13 eli todella lyhyt (tai siis aika lyhyt). Ja tämä anime on genreiltään Comedy, Romance, School ja lisäisin siihen vielä hareminkin.

Mayo Chikissä on Konoe Subaru joka toimii Suzuki Kanaden hovimestarina. Niinkun tiedämme hovimestrithan ovat miehiä, joten eräänä päivänä arvattavasti käy niin että päähenkilö Sakamoto Kinjirou huomaa Konoen olevankin tyttö.


Voisin heti puhuakkin tuosta kuvasta jonka laitoin tuohon, koska olen melko varma että siitä herää ainakin hieman kysymyksiä! Kyllä Konoe on tyttö, mutta kaikki luulee sitä tottakai pojaksi koska sehän on hovimestari. Ja koska Baka Chiki (eli Sakamoto) tietää Konoen salaisuuden tämä joutuu tahtomattaankin toisinaan tilanteisiin joissa voi saada väärän käsityksen.

Voisin sanoa että hahmot on erilaisia ja suurinosa myös kivoja (siitä plussaa) ja tottakai tykkään myös siitä miltä tämä anime näyttää. Ideakin on kyllä hyvä, mutta...no jaah. Voisin sanoa että Mayo Chiki menee kyllä hyvän puolelle. Tosin ei tämä kylläkään yllä joidenkin tasolle kuten vaikka esimerkiksi lucky starin. Älkää kuitenkaan saako sellaista käsitystä ettei tämä hyvä olisi! Lopusta haluan vielä valittaa sitä että se jää harmittamaan koska se jää ainakin minusta kesken, joten uskon että tälle tulee jatkoa! Joten sitä sitten odotellessa :D

Opening:

1 kommentti: