sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Ao no Exorcist青の祓魔師 Ao no Exorcist

Tämä oli tosiaan sellainen 25 epidodin anime eli oikein hyvän mittainen (mitä nyt tätä olisi kelvannut katsoa enemmänkin). Tämän genrejä on: Toiminta, Fantasy, Shounen ja Supernatural. Episodet oli ihan normaalin mittaisia eli suunnilleen jotain puoltuntia.Elikkäs, olen katsonut tälläkertaa tämän animen läpi! Voisin sanoa että oli erittäin hyvä! Pidin todella paljon. Ja olen huomannut että moni muukin on pitänyt tästä sarjasta. Sillä animeconissa, traconissa ja myös netissä on melkoisesti fanarttia ja myös cosseja.
Itsekkin haluaisin cossata ehkä joskus tästä sarjasta, mutta nyt ei kyllä pysty kun on pari muutakin suunnitteilla. Ja sitten vielä niissä coneissa on ollut niin hyviä (mephisto, rin, yukio ja ammaimon) cossaajia... hahahaha.. mutta muuthan ei saisi cossi suunnitelmia lannistaa?

No kuitenkin, takaisin itse animeen (vaikka mangakin on tehty ja minulla sen lukeminen on vielä kesken). Niin siis voisin ensiksi ylistää tarinaa tai juonta, miksi se haluaa itseään kutsua sillä se oli kiinnostava ja hyvä! jonka takia tästä saisi jatkoakin jos haluaisi, mutta niinkun kaikki varmaan tietää, ei se 2 osa melkein koskaan ole ensimmäisen veroinen... ^^'. Mutta kaikesta huolimatta katsoisin senkin!
Sitten hahmot! oikeastaan lähes kaikki ainakin tämä päähenkilö porukka jne. oli ihania~~ Pidin jopa päähenkilöstä! 8D ja erityiseen suosioon pääsi myös mephisto ja ammaimon (alias broccoli ♥),

Niin ja kehotan katsomaan~~ Loppuun vielä laitan tämän ensimmäisen openingin~ ♥

 

Bye Bee again! (ღ◕ܫ◕ღ)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti