maanantai 17. lokakuuta 2011

Koizora恋空 koizora / Sky of Love

Koizora on 6 episodinen japanilainen draama sarja, jonka jokainen jakso on reilu 45 minuuttia.

Synopsis:
Tahara Mika on tavallinen koululais tyttö. Yhtenä päivänä, yksi tämänkoulun pojista suuteli tätä yllättäen. Ja hänen nimensä on Sakurai Hiroki jota kutsutaan Hiroksi. Hiro erottuu joukosta koska hänellä on blondit hiukset ja korvakoru. Mutta kaikesta huolimatta hän seurustelee erään tytön kanssa. Mika on hieman shokissa ja murtunut siitä, sillä hänen ensimmäinen suudelma meni tällätavoin. Sitten Mikan ystävä kertoo hänelle, että Mikan pitäisi löytää joku toinen esimerkiksi Tatsuya, joka on heidän luokallaan. Kuitenkin, ennenkuin hän edes huomaa Mika onkin jo rakastunut...


Voisin sanoa että oli hyvä toisaalta, mutta toisaalta ei... Siitä lähinnä tulee miinusta, kun kaikki alko meneen aikalailla penkinalle siinä puolessavälissä (paljastus!). Mutta vaikka tämä olikin tälläinen erittäin surullinen juttu (ja varmaan itkin silmät päästäni) niin tämä oli kuitenkin hyvä! Eli jos haluaa katsoa surullista draamaa niin tämä on täydellinen ratkaisu! Sillä kuitenkin tämä oli hyvä kaikesta huolimatta.

Ja tähän loppuun löysin melkoisen etsinnän jälkeen sellaisen videon joka ei taida edes spoilata ketään! Sillä ensiksi meinasin laittaa tähän yhden joka olisi spoilannut ja paljon, mutta jee löysin kuitenkin tälläisen hyvän!

 

Bye Bee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti