maanantai 17. lokakuuta 2011

Päivä 02

- Horoskooppimerkkisi ja miten se sopii luonteeseesi

Rapu 21.6-22.7
Hallitseva planeetta kuu.
Näin Ravusta sanotaan alan kirjallisuudessa:
Rapu on herkkä ihminen. Rapu on luonut itselleen kovan kuoren, jonka alla on herkkä ja erittäin tunteellinen ydin. Rapu on herkkyydessään jatkuvalla puolustuskannalla. Aina välillä hän kuitenkin laskee suojauksensa. Silloin Ravusta tulee viehättävä, hellä ja aistillinen. Ravuilla on tapana kantaa menneisyyttä mukanaan. Erityisesti lapsuusaika on Ravuille tärkeä muisto. Menneisyydessään elämisestä huolimatta, Rapu katsoo myös tulevaisuuteen.
Ongelmia syntyy, kun Rapu yrittää luovia tämän hetken, menneisyyden ja tulevaisuuden ristipaineessa. Ravut ovat usein erittäin taiteellisia. He kaipaavat myös jatkuvaa huomiota ja tunnetta siitä että heistä pidetään. Tämän vuoksi Rapujen on usein helpompi työskennellä pienemmissä yhtiöissä. Rapu voi olla todella arka ja etäinen. Tämä luonteenpiirre aiheuttaa sen, ettei heillä välttämättä ole paljon läheisiä ystäviä. Ravut ovat kuitenkin erittäin pidettyjä, koska he ovat myös rauhallisia ja luotettavia. Ravun kanssa voi saavuttaa ikuista rakkautta.

Eli tosiaan horoskooppini on rapu ja setuli varmaankin jo ilmi. Nyt kun lueskelin tuota niin voisin sanoa, että sehän sopii oikeastaan ihan kiitettävästi. Se on nyt ainakin täysin totta, että en tykkää olla niinkään isoissa porukoissa (mikä nyt lasketaan isoksi?), Ja mulla tosiaan ei ole paljoakaa ystäviä. ^^'

Mutta joo, elikkä niin kun sanoin tämä teksti sopii ihan kiitettävästi mun luonteeseeni ^^'. On ne horoskoopit jänniä :b. Mutta olen kyllä kuullut ettei kaikilla ole näin, että horoskooppi sopisi luonteeseen... No jaah, empä varmaan jaksa sitten pälättää enempää tästä, kun ei tule oikein näin aamusta mitään mieleen (ja tein tämän aamulla koska ei ollut parempaakaan tekemistä :b)

joten
Bye Bee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti