perjantai 4. marraskuuta 2011

Steins;Gate


シュタインズ ゲート Steins;Gate

Jeaps! Eli tälläinen 24 episodinen anime on nyt katsottu loppuun. Genrejä siinä on Sci-fi ja trilleri. Löysin jostain ikärajankin ja se oli 17+. Mutta kyllä kyllä, seuraavaksi laitan synopsiksen jonka olen tähänmennessä aina suomentanut tai hölötellyt sen suomeksi niin nyt olen laiska enkä jaksa hölöttää saatika sitten todellakaan kääntää! joten:

Synopsis:
Steins;Gate is about a group of friends who have customized their microwave into a device that can send text messages to the past. As they perform different experiments, an organization named SERN, who has been doing their own research on time travel, tracks them down and now the characters have to find a way to avoid being captured by them. Tykkäsin! todellakin tykkäsin! mitä nyt jos ei keskittynyt kunnolla niin meinasin tippua kärryiltä vähän vaikeammassa osiossa. Mutta empä onneksi tippunutkaan! jey! Tämänkin animen katsomisessa oli tauko siinä ehkä puolenvälin kohdalla. Mutta päätin tuossa paripäivaa sitten, että nyt katson tän loppuun täytyy nähä! Ja kannatti, vaikka välillä meni tuskan hiki siitä, että eihän se näin voi mennä! ei näin! miksiii? Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Niin ja vaikka pompittiinkin aikakoneella sinne sun tänne tai lähinnä vain taakseppäin niin kyllä siinä mukana pysyi ja tuntui että loppuakohden anime vain parantui entisestään! Ja olen todella tyytyväinen katsomastani ja tietty yhden asian tapahduttua tässä animessa~ (en voi kyllä mainota, spoilaa D:).

Mutta kuitenkin suosittelen! jos tämän tyylinen anime vain sattuu kiinnostamaan vähääkin! Ja koska se oli aika lyhyt niin ei siinä kauaa mee kun sen katsoo~

Niin ja opening tähän loppuun olis tietty aika hieno juttu (haluun nukkumaankin niin en jaksa tarkistaa, enkä kirjoittaa enempää enkä varmaan kirjoittanut mitään asiallistakaan)

 

Bye Bee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti