keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Päivä 04


- Pistä soittimesti sekotukselle ja kirjota 10 biisiä mitä tulee vastaan.

1. Alice nine - Q

En jaksa kauheasti pälättää näistä kappaleista, mutta tämä kappale kyllä kuuluu yksiin suosikkeihini Alice nineltä~ :3
2. Buck-Tick - Nocturne ~Rain Song~

Wohoo! Buck-Trck, hyvä että sain tähän listaan ainakin yhden niiden kappaleen~ Kuunteleen tosiaan niiden musiikkia, mutta en ole huomannut että moni muu kuuntelisi... miksiköhän?
3. 2NE1 - Don't Stop The Music

Juu... tosiaan aikas erilainen verrattuna kahteen edeltävään, mutta ei se mitään! Minä olen todistetusti lähes kaikkiruokainen musiikin suhteen.(。・v・。)
4. LM.C - Loud Mucker Complex

Jey! LM.C~ olis kyllä siistiä ja kivaa päästä joskus niiden keikalle~~ (❤´ω`❤)
Mutta tosiaan tämä kappale ei oo kyllä suosikkejani niiltä, mutta kyllähän tää hyvä on~ :B
5. The Gazette - SxDxR

Kyllähän jokaiseen listaan vähän gazetteakin mahtuu~ =ΦωΦ=
6. Horie Yui - YAHHO!

Noniin sitten taas vaihteeks tälläistä pirteää anime musaa...Tosin en oo aivan varma onko tätä käytetty jossain animessa... ei tuu mieleen ihan heti, mutta paria muuta Horie Yuin kappaletta kyllä on! ^^'
7. Megurine Luka - Just be friends

Noniin ja sitten vielä Vocaloidia mukaan! En olekkaan sitä piitkään aikaan kuunnellut, ehkä sain siitä ylikuormituksen jossainvaiheessa? Mutta tosiaan tämä ja magnet kuuluvat suosikkeihini Vocaloideilta~  (。◕‿◕。)
8. Sayonara Zetsubou Sensei - Zessei Bijin

Tosiaan varsinainen esittäjä ei tietystikkään ole "sayonara zetsubou sensei" vaan koska tässä on kyseisen animen ääninäyttelijöitä laulamassa. Eikä kappale ole minkään yhtyeen jne. Niin ilmoitan sen siis näin. Mutta juu tämä kappale on tosiaan tuon kyseisen animen yksi ending (●ω● )
9. Perfume - One Room Disco


Lisää musiikkia josta olen joskus saanut ylikuormituksen... hmmm... mielenkiintoista, mutta onhan tämä hyvä kappale (:
10. Maroon 5 Ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger

Kappas, mukaan mahtui myös vielä tälläinen ei japanilainen kappale! Voi kyllä, multa löytyy muutakin kun vain näitä miyavieja sun muita :D
Olisin kyllä halunnut jatkaa tätä listaa vieläkin enemmän (pääsin vasta vauhtiin 8D). Mutta antaa nyt olla tälläkertaa :b Ja koska olen laiska niin en laita tähän loppuun kuvia cupcakeista mitä tehtiin tänään (koska ne kuvat pitäis laittaa konelle jne.) enkä oo vieläkään hehkuttanut että olen ostanut disgaea 4 vai olenko? mutta kuvia tuskin olen laittanut... saatika mitään muitakaan kuvia jota olis pitänyt aikoja sitten laittaa... ^^'
Ehkä minä teen jossainvaiheessa päivityksen jossa selittelen vähän vanhojakin tapahtumia jne... ehhehehe :B

Lisäys siisn! Laitan nyt ne cupcake kuvaset tähän~~


Ne oli hyviä ~ (suklaata ja tuo päällä oleva juttu ei ole kermavaahtoa vaikka siltä näyttää) Mutta juu, jos tosiaan ei saa selvää niin tuossa toisessa kyltissä on pääkallo ja toisessa lukee "pick your poison" ( ●ω● )

Mutta kuitenkiiiin
Bye Bee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti