keskiviikko 12. tammikuuta 2011

R a d i o

Ihan peruspäivähän tämä taas oikeastaan oli. Ja keskiviikkoisin ei pahemmin bussissa kotimatkalla ole seuraa, mutta onneksi oli iPodi ja olin saanu viestinkin johon sitten vastasin jne. Mutta siitä viestistä! sain sen sikolta ja siellä oli kuva valkosesta radio laukusta ja siinä luki 5e 8D
siitä sitten tuli sellainen että pakko saada ja kun pääsin kotiin. Bussikortti ei oo vielä ladattu eikä kukaan oo kotona et vois viedä mut käymää kaupungissa tai jotain.
No kyllähän äite tuli sitte jossaivaiheessa ja käytii lataa bussikortti ja käväsin ostaan tosiaan sen laukun:


Sen tosiaan hain radio kirppikseltä ja 5e oli. Aikas halpa verrattuna sen oikeeseen hintaan. Kun se mun edellinen (joka kyllä oli kalliimpi malli) makso hmmm.... ainakin yli 20e en muista oikein ku siitä on aikaa. mutta kuitenkin.

sitten huomasin että siinä oli likaa, mutta päätin että sen on irrottava vedellä (tai jollain) joten ostin sen ja kotona pyyhin siitä ne liat jotka lähti aikas helposti. (sen entinen omistaja ei ilmeisesti ollu vaivautunu tekemään sitä) no jaa... hyvän kuntoinen se oli ja sillee. eli hyvä löytö 8D

ja kotona sitten päätin että nyt väritän mun sarjiksen seuraavan sivun! varsinkin kun olin sen eilen (vai toissapäivänä?) tekstittäny. no se väritys meni kyllä niin huonosti kun olla ja voi!.... gaaah! no ei voi mitään seuraava sivu (joka feilaa jo ilman värejäkin... tekis mieli tehä siitä uus versio) niin se saa luvan sitten onnistua väritykseltä paremmin! ehkä näen siinä enemmän vaivaa tai väritän sen yksinkertaisesti... näkee nyt mitä päätän.

Mutta tosiaan tähän blogiin en enään ilmoittele uusien sivujen ilmestymisiä (enkä lyllä devaankaan... välttämättä... tai en tiiä vois)

mutta pää asiassa ne ilmoitukset kuuluu toiseen blogiini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti