sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lauantai!

Jep, eilen tosiaan oltiin kaupungilla ja sinne jäi sitten pelejä ja pari paitaa.. joten päätetiiin mennä sitten hakemaan jotain niistä.

siinä pelikaupassa kun mietitiin pieni ikuisuus päädyin peliin BlazBlue jeps.
ja siitä sitten harhailtiin koskarille hakemaan siskolle yks pelinen~

jep ja sitten suunnatiin kotiin josta taas lähetiin sitten autolla kaupungille. mentiin syömään american dineriin. Oli kyl hyvää syötiin puokkiin yks kolmio leipä annos kun siinä tosiaan oli sellaset 4 kolmioleipää ja kilo ranskiksii ^^'
ja juotavaks otin welch's jonkun sellatteen juoman ja se oli hyvää, en ollu koskaan sellasta maistanut. Mutta kuitenkin!

ja sitten suunnatiin plevnaan kattoomaan elokuva The TouristSiinä on traileri. Ja leffa oli kyllä itseasiassa hyvä (sitä osasi kyllä odottaakkin~) päähenkilöinä oli nimittäin Johnny Depp ja Saltti nainen (eli Angelina Jolie). siinä oli vähemmän sitä toimintaa mitä luulin, mutat ei se kyllä haitannut paljonkaan ^^'
Loppuratkaisun osasin arvata vasta vähän ennen ratkaisua! ihmeellistä yleensä arvaan aivan väärin toisinkun jokku on sillee "tiesin jo heti kun elokuva alko että näin tulee käymään (vaikken leffaa ole nähnyt / lunttinut mistään)"

No elokuvien jälkeen sitten palatiin kotiin ja jatkoin jälleen yhen työn piirtämistä enkä saanu sitä vieläkään valmiiksi... no sunnuntaina sitten tulee valmiiksi toivottavasti... hoho!

joo ja sitten SUNNUNTAIHIN!

en tiiä tuleeko tänään vielä jotain kirjottamisen aihetta, mutta kirjoitan nytten tästä kun tosiaan eilen ostin sen pelin niin kokeilin sitä sitten jo hajan kanssa aamulla (päivällä..) no kuitenkin.

tähän siinä esiintyvä alkuvidjo~on kyllä kivan näköinen~ kannatti ostaa ja silleen : D
tässä pelissä on kyllä parikin hahmoa jota haluisin cossata~ niin siistejä ja kaikkee 8D

Esimerkiski cossaus ehdokkaistani on nämä kaksi~
vaikka onkin hivenen vaikeita mutta EI SE MITÄÄN!:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti