perjantai 21. tammikuuta 2011

jälleen perjantaina kaupungissa

Koulussa ei mitään ihmeellistä, päivä meni melko nopeesti siiinä ja sillee. Säästyttiiin jopa orpanan teurastamo jutuilta! jee, se oli meinaan poissa ja meillä oli sitten siainen. hohohoho!

sitten koulunjälkeen suuntasin pysäkille jossa sitten sisko olikin jo vastas. siitä sitten ginaan (ennen kun mentiin laittaan mulle korvikset kun siinä sitä aikaa oli ja silleen)siellä sitten löysinkin aikas paljon kaikkee kivaa, mitä hamstrasin käteen ja raahauduin sovitettavaksi. Löyty jopa paita namulesille! hoho mä osasin kuvitella sen siihen mallinuken siaan. mutta joo siellä oli sitten sellainen kiva villatakki (jonka jo omistan) harmaana ja se oli 10 halvempi kun se pinkki jonka ostin ennen jouluu! (tai sen jälkeen...) mutta kuitenkin, siellä se löhöili alennuksessa.... no kuitenki se harmaa oli vähän liian harmaa enkä tykänny oikein muista väreistä sillee... JOTEN sitten otin yhen hameenkin (5e) kokeiltavaks, mutta se oli taas ei ollu niin kiva kun henkarissa.... jep.


Sitten kokeilin tuollaista vaaleenpunasta neuletta (vai mikää se on) ja tollasta perhos t-paitaa. siinä mietittyäni sitten loppujen lopuks menin ostaankin... ehhehhe ^^''

no joo sitten harhailtiin koruhylylle (tottakai jos multa kysytään) ja siellä oli sitten parikin kivaa ja alehyllyssäkin oli pari.... yks sormus jonka olisin halunnu niin ei ollu oikeeta kokoo, no mutta otin mukaan loppujen lopuksi alessa olevan sormuksen:


Jep jälleen ruusu sormus... hoohho!
menee hyvin pikkurilliin ja nimettömään, ja on kiva purppura muovinkappale~

joo ja sittenhuomatiin että oli vähän kiire ja mentii bussilla pari pysäkkiä että ehitään lättäään mun korvaan ne kolmannet.
no sitten pääsimme perille. joo siellä liikkeessä oli hieno maalaus seinässä~ (sellanen kiekuroita lähtee saellasesta tatuointi jutust... joo ehken ala selittää ku ei siitä kuitenkaa mitää tajua) MUTTA siis, joo siinä sitten menin istuun ja sain ne pihdit päähäni ja pian sitten olikin reikä korvassa ja verta kuulemma tuli jne. mutta eipä tuntunu oikein missäään 8D
ei ollu ollenkaan niin paha kun odotin, hyvä niin ja se hippi joka ne reijät mulle teki oli oikein mukaava ja silleee :D

joten VIHDOINKIN omistan ne kolmannet!

mutta sitten mentiinkin lukulaariin ja kun oltiin lähössää niin tiskille oli tullu (luultavammin ihan hetki sitten) mahtava löytö:


chobits 6,7 ja 8! ja japaniksi upeat paperi kannet 4e kipale!
eikä oli ihan pakko saada ja 8 mulla ei vielä edes ollut (vaikka nuo kaksi muuta oli, mutta ei niitä sinn evoinut jättää!!!)

aivan upeat~

joo ja siitä sitten antilalla käytii hakeen mezzo mix limppaaa ja siitä suunnatiin koskarille ja radio kirpikselle.

jep, no koskarissa sitten oli kivoja iron fist paitoja ja löysin ainakin 2 sellasta jokak haluuun~~
gihiihhii~
näkee nyt pöltsäänkö (siis ostanko) ne huomenna kun mennään leffaan jne. mutta jooo

2 kommenttia:

  1. Ihana neule on on ja samoin tuo paitakin.... vai että minä mallinukke? Ei olis uskonu ginasta ei... tosin kyl sieltä löytyy loppujen lopuks aika paljon kaikkea söpöä.

    VastaaPoista
  2. ethän sinä mallinukke, vaan sen siasta... tai no eihän mun selityksistä saa aina selvää... tarkemmin sanottuna osasin vaan kuvitella sen paidan sun päällä ^^''

    VastaaPoista