perjantai 14. tammikuuta 2011

peeerjantaaai

Ihan perus perjantai. Sellainen älyttömän pitkältä tuntuva päivä.
Joo jälleen kerran nukahdin tunnilla.... tällä kertaa äikän tunnillaa.. hoho heräsin siihen kun yks meidän luokkalainen sano mulle jotain (siihen nukkumiseen liittyen). Sitten ruotsin tunnilta olin jo ihan lähössä kotiin otin bussikortin ja kännykän laukusta. Olisin varmaa oikeesti lähteny kävelee pysäkille ellei joku olis todennu että "enää yks tunti" tai jotai.

Joo ja bilsassa se ope kerto että se tilaa vähän luita tutkittavaks... oh jammiii! eivais voihan se ollakkin ihan kiintoisaa? mistä ssitä tietää?

Kuitenkin koulunjälkeen mun piti mennä suoraa siskonkaa kaupungille, mutta siitä oli pientä epäselvyyttä (kun illalla en ellu ihan varma jaksaako, mutta kuitenkin!)
Juoksin sitten siihen 16sta ja pääsin just ja just kyytiin, eli tarkemmin sanottuna olin liiskaantunu siihen etulasiin... mutta pääsin si melki heti istuu kun ne jokku ei viittiny vaikka bussiiin tuli lisää väkeee =____=
Menin kotiin ja siiitä lähetiiin lähes heti kaupungille päin.

Ja sillä bussimatkalla siinä sittarin kohalla kävi sellanen ikävä tapaturma. sellainen nainen kaatu ja jalka väänty D: sitte joku soitti ambulannsin ku mää vähän lagasin liian pitkään enkä saanu sitä kännykkää otettua laukusta. Onneks kuitenkin se ambulanssi tuli melko pian (no se on kyl aika lähellä sairaalaa että nii). no mentii kuitenki vaiholla toiseen bussii kun siinä se bussikuski niin sanoi että voi tehä (varmaa viittasi siihen että tässä voi mennä kauankin).
eli kaikkea voi sattua! ja se näytti tosi kipeeltä kun jalka taittu väärään suuntaan nilkan kohalta D: (tunsin sitten tätä empatiaa vai mitä se on, kun alko omaakin jalkaa hieman sattua.... ^^')

No selvittiin sitte kaupunkiin asti, käytiin palauttamassa pullot ja siinä sitten menin katsomaan siellä samaisessa kaupassa olevia hello kitty kynsiä jokka haluisin, mutta jätin ostamisen väliinn.... jälleen tää oli meinaan jo toka kerta kun kuolasin niitä (niin söpöt)


Tosiaan en jälleenkään ostanut niitä vaikka hinta tais olla 50% alennuksessa tuosta hinnasta joka tuohon kuvaan jäi näköjään ^^'

joo ja sieltä suunnattiin koskarille bijou birgitteen kun sisko tarvitsi sunnuntaille ruusuja miittiin. (ainii ennen sitä korukauppaa käytii eläinkaupassa ja se söpö pupu oli myyty! D: angst, mutta nyt siellä oli toinen kani joka raapi korvaansa ja nukku niin söpö =W=) mutta siis bijou birgitestä haja löysi 2 ruusua ja mää löysin sormuksen ja korvikset:

nuo korvikset + mukana tuli lilat (mutkun ei oo kolmansii reikiä korvissa...)
jea, tuon jälkeen sitten pallottiin koskarissa. Löysin kivat sortsit (ei tosin ollu oikeeta kokoo...) joten ne jäi sitten sinne ja sitten käytiin muuallakin joista löyty kyllä jotain ihan kivaa, muttei ostamisen arvosta... paitti se yks sormus jonka edelleen haluun (siinä on piikkejä~niin siisti) mutta se sormus oli jotai 7e niinkun oli varmaan muistaakseni myös tuo jonka ostin, mutta kuitenkin!

sitten löysin sen ihanan lappuhaalarin (jos se on sen nimi) tosin siinä ei ollu sortseja vaan hame ja vielä kaiken huipuks meidän luokkalaisella on sellanen, muta KAI eri värisenä:


ihan hirvee kuva, mutat se oli paras laatusin niist mitä saatiin otettua siitä ^^'
no koittakaa kestää.... ja se oli 40e haluun sen, mutten kyl osta ite.... =___=

Jea siitä sitten mentiin arnoldsiin syömää pageleita. ei ollu mitää kovin ihmeellistä leipää (vaan sitä perus joka ei maistu oikein miltää ja sitten.... jotain toista) ja otettiin sitten molemmat tuna pagelit ja lisäks iiiisot super suklaa muffinit. tuli iahn piiikkunen täyttymys siinä kun alko sitä muffinssia mussuttaan...ehheheh.... mutta joo saatiin sekin sitten syötyä (ja se oli päivän ateria! oli hyvväää~)

siitä sitten käytiin kultajousessa. kysyyn että paljon maksaa jos ottaa kolmannet reihät ja siellä se vaan sano, että täälä ei tehä muita kun ekat ja se maksaa 17e..... joo 1. mulle tehtiin siellä mun tokat reijät 2. se kolmas ei mee edes rustoon.... =___= en vaan tajunnu miksei siellä sitä kolmatta....
no otan muualla ja toivottavasti halvemmalla kun 17e sillä se on aikas paljon....

siitä sitten suunnattiin bussipysäkille (bussi meni just ohi) joten mentiin kauppaan jossa haja muisti nähneensä lappuhaalareita, mutta ei siel si ollukkaa. palattiin siihen aikaa että tulee 5 minsan päästä noin... mutta ei tullu! siinä seistiin ehk 25 minsaa eli se bussi oli 20 minsaa myöhässä.. mä arvostan!

ainiin ja näin rogun , mutta se ei huomannu mua vaikka käveli ihan vierestä (kohti koskaria) ja se kuunteli varmaa musiikkia kun yritin ilmoittaa että se käveli ohi... ja siellä se vipelsi jo pitkällä joten ei ollut sitten mitään pysäyttämis mahollisuuksia... =___= möh.

joo ja mentiin sitten 37 kun kuuttatoistaa ei näkyny... tosin kun jäätiin 37sta niin se tuli siinä melki heti peräään.

joo kävin kotona hakemassa pelin että voidaan pelata lonnuskalla... ja ihan turhaa kävelin sitten meiltä niille (kun olisin voinu jäädä niiden pysäkillä...) kun ei edes palattu sitten loppujen lopuksi sitä... no ei se ny oikeestaan haitannu, ihan liikuntaa sekin on good good!

siellä sitten aika kului melko nopeesti ei kylläkään mitään ihmeellisempää tehty, mutta jooo. lähin sitten siin puol 10 aikaan käveleen kotiinpäin niin että lonlon saattaa ja otin kuvii matkalla:
ei mitää kovinkaan upeita kuvia (muutta olenhan valokuvaus mestari ja silleen! ja on kyl hyvä kamera!) ei vais on se kyl hyvä kamera toimii ja on uskollinen!

joo eipä sitten mitään, viikonloppu! jeee saan nukkua pitkään valvoo pitkään ilman että valitetaan jne.!

enäää vaan se ongelma että oon kattonu kaikki kivat animet jo.... tai ainakin niitä mitä on tullu (ja uusista ne jaksot mitö on tullu jne..)

no joo HYVÄÄ VIIKONLOPPUU! : DDDD

1 kommentti: