tiistai 4. tammikuuta 2011

Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai


Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai (erittäin pitkä animen nimi), mutta episodeja tässä animessa oli 12.

Koko anime alkaa kyoun unesta, mutta varsinainen juttu lähtee liikkeelle kun tämä törmää pikkusiskoonsa kiririniin. Jonka tavarat sitten leviää lattialle. Kiririnillä ja tämän veljellä kyoulla ei oo kovinkaan hyvät välit. Mutta asiaan, kiririnin lähdettyä kyou löytää erittäin pinkin anime dvd (anime taisi olla merumeru tai sitten sen hahmon mukaan meruru...) jonka kannessa on pinkki hiuksinen ja pinkkiin pukeutunut jonkinsortin taikatyttö. Kyon ei osaa heti ajatella kenen se on kunnes päätyy ainoaan mahdolliseen joka sekin kiilostaa oudolta eli pikkusiskoonsa.
Kyon saa melko nopeasti selville että kiririn todellakin omisti sen dvd ja lisää löytyy tämän piilopaikasta jossa on figuureja, pelejä, mangaa ja animea.
Kiririn kuitenkin salaa näitä koska tämän ystävät ja perhe ei arvosta otakuita. Kyon kuitenkin päätyy auttamaan siskoaan vaikka huonot välit kaksikolla onkin ja siitä sitten lähteekin liikkelle tämä anime.

Itse pidin tästä animesta se oli hyvä~ (mutta sehän on mun mielipiteeni).
Kiva tyyli, kivat hahmot ja oikeastaan aika huvittava idea vaikkei kummoinen olekkaan.
Ilmeisesti tämä taisi olla joko 2010 vuoden tai 2009 vuoden anime, mutta melko uusi kuitenkin. Ja satuin vain aivan sattumalla tähänkin törmäämään. Löysin alkumusan kokoversion ja kiinnostuin sitten katsomaan minkälainen sarja on kyseessä jne.

Niin hahmoja tosiaan esiintyy jonkisenverran ja suurinosa onkin erittäin hupaisi ja omalaatuisia~. Kyou on aikalailla perus tyyppi, mutta niin kiva näiden muiden joukossa. Sitten on kiririn joka on aika tempperamenttinen vaikka kiltti se osaa myös olla (paljastuu vasta loppu puolella tämäkin tosi asia, vaikka olihan se arvattavaa). kyoun lapsuuden ystävä ja tämän perhe on myös kivaa porukkaa. tämä lapsuuden kaveri nyt ei ole mikään kovin kummoinen (sellainen punasteleva silmälasipäinen tyttö), mutta sensiaan sen veli jota näkyy aikas vähän mikä on sääli niin on oikein hupaisan oloinen (taisi näkyä 1 tai 2 episodessa) ja sitten sen vaari joka oli hivenne pelottava mutta siksi niin hupaisa. no sen mummu ei ollu mitenkään kummonen. Sitteeeeenn..... a! kiririnin kavereita joista 2 on malleja niinkuin kiririnkin ja ne 2 ei pidä otakuista joten kiririn salaa sitten niiltä omaa harrastustaan. sitten 2 muuta kaveria jotka myös ovat kiinnostuneita mangasta, animesta jne. Sitten kyoun kaveri joka näky vain parikertaa, se oli oikein hupaisa varsinkin siinäkohtaa kun kyou on ostamassa siskolleen ...peliä... MUTTA enpäs kerro siitä sen enempää koska siitä kohasta menee muuten into. jep.
Ainiin! sitten on vielä kiririn ja kyoun vanhemmat, mutta niissä ei paljoa mitään mainittavaa ole.... oikeastaan....

sitten varsinaista traileria en löytänyt tähän, mutta tälläisen vidjon kuitenkin tästä animesta~Siitä nyt ainakin näkee jonkisen verran minkä tyyppinen anime on kyseessä... uskoisin ja vielä olisi ainakin 1 kuva jonkahaluun välttämättä laittaa tähän:


Jep siinä näkyy kiririn ja sen ne 2 otaku kaveria: hujoppi ja kuroneko~
Kuroneko on kyllä söpö~ vaikka luonne on vähän neutraali, mutta se sopii sille hohohoo~~

Ja sitten tähän iiihan loppuun tällänen vidjo joka on cosplay kilpailusta. se kiririn toinen mallikaveri näytti toosi paljon merurulta (siltä sen kiririnin suosikki animehahmolta) ja siihen sitten oli syynsä että se laitettiin vastoin tahtoaan osallistumaan siihen kilpailuun.... mutta kuitenkin se vidjo tähän:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti