torstai 13. tammikuuta 2011

Charlie and the Chocolate Factory

Joo tänään sato jo heti aamulla aivan törkeesti lunta (ja sitä tulikin oikeestaan koko päivä). Jouduin aamulla rämpimään auraamattomilla kävelyteillä, no luovutin sitten siinä yhessä vaiheessa ja siirryin tielle kun kukaan ei sillä kävelytiellä ollu kulkenu.

Jooo, koulussa ei oikeestaan mitäään ihmeellistä tapahtunut, oli vika tanssikerta jipii ei enään sitä, mutta enskerralla pitää mennä kauppiin hiihtäään =___=

mun piti tehä tänään namelessin kanssa mutakakkua, mutta sitten kukaan ei voinu hakee aineksii meille, niin päätettiin matkata kiskalle ja siitä sen jälkeen katottais leffa.
Tosiaan sille matkalle otin kameran ihan huvin vuoksi mukaan ja heti oli hupaisaa hoho. Joo otin kuvia:otin kyl paljon muitakin kuvia... mutta joo tunnetusti oon vaan liian hyvä valokuvaamaan... (ja tuo oli sarkasmia)
Kyllähän siinä vidjokin tuli kuvattua joka oli vähän turhan älykäs... hohoo, eipäs siitä sitten sen enempää ^^'

tosiaan käytiin hakeen mässyä, rämmittiin lumessa ja tultiin meille kattoon jali ja suklaatehtaan (Charlie and the Chocolate Factory) se oli oikein kiva kattoo kun ei sitä vähään aikaan oo kattonu : D
ja siinä oli Johnny Depp~~

mutta joo ihan hupaisa leffa ja umppa-lumpat on hubaisia varsinkin niiden ne laulut siinä elokuvassa, mutta tähän loppuun sitten tästä leffasta traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti