maanantai 3. syyskuuta 2012

Samurai ChamplooSain tuossa katsottua Samurai Champloon loppuun. Vaikka tämä ei ollutkaan oikeastaan pitkä ( 26 episodea ) niin mukaan mahtui silti pari filleri(mäistä) jaksoa.. No niistä parista turhasta jaksosta huolimatta tämä oli kyllä mielestäni oikein hyvä anime ❤, vaikka ei tämä idea/juoni ollut mikään kovinkaan kummoinen. Mutta eihän sen kyllä tarvitsekkaan olla! Vaikka pää pointti onkin, että etsitään auringonkukan tuoksuista samuraita niin hyvä anime tämä on! (ei aina tarvitse olla mahtavia salajuonia hyvän jutun luomiseen).

Photobucket


Photobucket

Kyllä minä tykkään~ Hyvän ja erilaisen näköinöinen animointi sekä hyvin eri luonteiset hahmot! On tälläiset kivan näköiset samurait sitten nannaa~ Ja vaikka nämä kaksi ovatkin loisto hahmot ei silti saa unohtaa kolmatta päähenkilöä! (vaikka eihän siitä kolmannesta kuvaakaan ole...). Se Fuu on kyllä ihan käypä hahmo tuohon kolmikkoon ja ilman sitä tämä ei olisi välttämätti niin hyvä (vaikka kyllähän Mugenilla ja Jinillä pärjättäisiin jo pitkälle~).

On kyllä toisaalta sääli ettei tästä ole tehty yhtään enempää ja jäi minulle vähän lyhyeksikin... Mutta voisi olla että, jos toinen osa oltaisiin tehty niin se ei olisi niin hyvä. Vaikka välillä tuntuikin, että hahmot unohti mitä tässä oltiin tekemässäkään niin silti oikein mukavasti kulkeva ja hauskoja episodeja oli kyllä lähes kaikki (lukuun ottamatta erikoista filleriä homman loppu päässä... miksi zombeja? ei ne liiti nyt tähän, pois ne).

Oi nam nam~ Muuta en kyllä nyt oikein puhu! Katsokaa ihmeessä, jos vähänkin kiinnostaa (ja jos ei kiinnosta niin kokeile edes!). Sillä todella hyvähän tämä on! (●♡◡♡●)

1 kommentti: