perjantai 7. syyskuuta 2012

Atelier TotoriSain Bad Endingin tästä oikein söpöstä ja pinkistä pelistä, joten tällähetkellä pelailen sitä uudestaan läpi. Tosiaan sen bad endingin takia sitten jäi paljon näkemättä niin olen lähes samassa kohtaa tällä uudella kierroksella ja päätin nyt siitä huolimatta kirjoitella tänne, vaikka sitä toista kierrosta ei ole pelattukaan loppuun. 

Oikein söpö on ja itseasiassa tykkäsin~ Ainoa miinus lähinnä tässä on se nopea ajankulku (jonka takia siteen menin möhlimään ja saamaans sen bad endingin. Vaikka esim. personassakin on oleellista ne päivät ja niiden kulku, mutta tässä ne kuluvat jotenkin turhan nopeasti ja sain ensimmäisellä kierroksella kulumaan helposti 3 vuotta(kohan se oli) vaikka en kovinkaan kauaa oikeasti pelannut! D:

Mutta olen kyllä sitä mieltä että täytyy niitä muitakin osia pelailla!

Photobucket

Tuli tuollaiset kengät tuossa vahingossa mukaan, mutta kaippa ne johonkin classic loliin sopii sitten kun erehdyn sellaiseen pukeutumaan~ tietty johonkin muuhunkin söpöön/iloiseen asukokonaisuuteen ja söpöthän ne on muutenkin! 'W'

Ja sitten huomenna Traconiin! Ei kyllä jostain syystä ole ihan fiilistä mennä, mutta kun paikalle pääsee niin eiköhän se sieltä sitten tule. Cosseissa piti olla, mutta aluksi meidän ryhmässä oli pientä epävarmuutta asiasta ja sitten yski tuli kipeäksi niin ainakaan minä en sitten viitsi vääntää niitä vaatteita päälle (mutta vielä joskus taas Homurana pitää mennä johonkin coniin)

Jep eli epä tässä sitten muuta, varmaan kirjoittelen jotain Traconista, kun siitä päästään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti