sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ofelia market


Jep, käväisimpä tosiaan lauantaina siellä Ofelia marketissa kääntymässä. Jostain syystä en ollut ihan täysin halukas menemään sinne, mutta kuitenkin sinne menin sitten loppujen lopuksi.
Paikalla oli selkeästi vähemmän porukkaa kuin kahtena aijempana kertana. Siellä pysyi tälläkertaa jopa kävelemään ilman, että joutui törmäämään kehenkään tai väistelemään ihmisä jatkuvasti. Myyntipöytiä siellä oli oikeastaan samanverran kuin aijemminkin ja samoin esityksiäkin oli.

PhotobucketPhotobucket

Jes, taas tosi laadukkaat kuvat sen päivän asustuksesta, mutta saa luvan kelvata. Sain pitkästä aikaa käyttää noita rusetti kenkiä ja tuota mekkoa~ Olihan minulla yksi kaulakorukin päällä, mutta kun kokeilin siellä Ofelia marketissa paria mekkoa niin otin sen pois etten rusikoi sitä rikki.
Mukaan Ofelia marketista ei kylläkään tullu mekkoa (koska ne oli pikkusen pieniä D:) mutta söpö pöllö kaulakoru kyllä tuli mukaan. Ja koska siskoni ei päässyt mukaan niin hänelle ostimme silmämuna sormuksen (toivottavasti piti siitä).

Photobucket

Tuolla se kaulakoru näkyykin~~ se on itseasiassa aika isokin! Ja satuin keräämään kolme käyntikorttia ja tuo yksi sysättiin mukaan kun korun ostin (joten mikäs siinä). Ja tämän ofelian jälkeen käväistiin stockalla lähinnä ostamassa ruokaa, mutta ihan vahingossa päädyin kokeilemaan tuota vaaleanpunaista baskera ja sekin sitten tuli mukaan, kun ei ollut kauhean kalliskaan.

Eipä sitten oikeastaan tässä muuta! Paitsi, että satuin katsomaan tuossa hetkisitten ihan hyvänkin leffan nimittäin Reunalla (Man on a ledge)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti