maanantai 17. syyskuuta 2012

HyoukaIlmeisesti sain katsottua nyt tämän Hyoukankin loppuun... Ei kyllä yhtään tuntunut siltä, että se olisi oikeasti loppunut (tai sitten en vain halua uskoa sen loppuneen). Loppu tosiaan jäi vähän sellaiseksi, että olisi hyvin mahdollista saada jatkoakin tälle sarjalle~~ Hyouka on oikeastaan jo sellainen aikas hyvän mittainen eli 22 episodea. Mutta koska tämä oli todella hyvä niin toivoisin lisää! (。✪‿✪。)

Oreki Houtarou is a minimalistic high school boy. One day, he joins the Classic Literature Club at his elder sister's request. 
There he meets Chitanda Eru, Fukube Satoshi, and Ibara Mayaka. Chitanda is a calm beautiful girl but she turns into an embodiment of curiosity once she says, "I'm interested in it (Watashi, Kininarimasu)". Fukube is a smiling boy with a fantastic memory who calls himself a database. Ibara is a short girl and is strict with others and herself. She loves Fukube, but he always dodges her approaches.
They begin to investigate a case that occurred 45 years ago. Hints of the mystery are buried in an old collection of works of the former members of Classics Club. The collection is titled "Hyouka."

Fufufufu~~ Kyllä tämä on hyvä sarja ja suosittelen katsomaan~~ Voisin itse lukaista tämän ja aloin ajattelemaan, jos vaikka ostaisin ihan japaniksi, mutta sitten muistuikin mieleen ettei tässä sanasto ole ihan helpoimmasta päästä niin enkuksi vain sitten metsästämään jostain! (jos myydään hyvään hintaan tottakai~~)

Kaikki hahmot oli ihmekyllä hyviä! En muista edes onko/koska viimeksi olisi ollut niin että kaikki hahmot on hyviä! Ja tottakai suosikkini oli tämä Oreki, josta tulee etäisesti luonteen puolesta mieleen yksi hahmoni Ethan! (Vaikkakin Ethan ei ole yhtä fiksu, mutta pikkuvikoja ^^') siksi siis voi olla että se oli lempi hahmoni... ken tietää :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti