maanantai 24. syyskuuta 2012

Siitä onkin sitten jo hetki kun viimeksi mitään oikeastaan kirjoittelin. Nyt on vaan tullut katseltua animea ja leffoja ja tietty käytyä koulussa, joten mitään ihmeellistä kerrottavaa ei oikeastaan ole ollut ^^'
Eipä vieläkään itseasiassa ole mitään varsinaista asiaa, kunhan huvikseni ajattelin vain jotain sepustaa. Ihan näin aluksi voisin mainita yllätys yllätys pari leffaa mitä olen nyt nähnyt!

Katsoin tuossa viikonloppuna (tai perjantaina) yhden vähän vanhemman elokuvan, jota en ainakaan muistaakseni ollut nähnyt. Ja sehän oli Ota kiinni jos saat eli Catch me if you can. Se oli oikeastaan todella hyvä leffa, vaikka vähän vanha olikin~ Joten siitä sitten tälläinen traileri~~


Se oli tosiaan oikein hyvä leffa~ Ja sai aikaan pieniä ideoita sarjikseni varalta, jos nyt edes tulen käyttämään niitä siinä (saatika tekemään sarjista valmiiksi asti, vaikka yritän kyllä!)

Toinen leffa sitten onkin puolestaan uudempi eli tämä medusan perintö (The Bourne Legacy), joka puolestaan ei sitten ollut niin hyvä. En oikein tiedä yleensä toiminta leffat ja muut iskee ja on yleensä hyviä (ja joskus tosi hyviä), mutta tämä ei erityisemmin iskenyt. Eihän tätä kuitenkaan huonoksi voi sanoa, mutta kuitenkin traileri tästäkin:


Siinä olikin tuo leffa osio, joten nyt sitten tähän turhaan kälätykseen ja kuulumisiin (kaikkia kiinnostaa). Viikonloppuna käytiin hakemassa uusia kaloja (noniin kiinnostus kohoaa kattoon!) otin ihan muutenvaan niistä pari kuvaa, vaikka en olekkaan mikään erityinen kalojen ystävä ^^'

PhotobucketPhotobucket

Miten monipuoliset ja kiinnostavat kuvat vielä otinkaan.. hohoho! Eikun siis, ihmettelen jopa sitä että nuohan ovat melko tarkatkin kuvat kaloista. Kamerallani kun todistetusti ei ole sellaista aijemmin pystynyt tekemään. Nyt kyllä laitoin kaikki mahdolliset valot päälle ja kyttäsin josko joku kala jää koomaamaan pitkäki aikaa (muuten ei olisi mitään toivoa).

Ja sitten asiaan josta olen oikeastaan toisaalta innoissani, mutta toisaalta vähän kammottaa miten käy. Ajattelin nimittäin laitattaa värinpoiston perjantaina ja paiskata sitten joko lauantaina tai sunnuntaina sellaisen silver blondi värin pääppyyni. Saa siis nähä tippuuko jossainkohtaa tukka päästä vai tuleeko vain kamalan näköistä jälkeä. Toivoisin kuitenkin, että tulee vaaleampi väri kun mitä nyt on (joka on erittäin mahollista) ja sitten tietty olisi ihan kiva jos se näyttäis kivalta :)

Leikkasin myös ensimmäisen kerran sivuottiksen itse! Suoraa olen kyllä leikellyt jotenkuten, mutta nyt riitti nuo rumat liurut jotka roikkui sivulla (suoran ottiksen jämänä). Huono kuva mutta laitampa silti todisteeksi urheasta työstäni (ja tottakai tuollainen naturel look). Ja en tosiaan ole aijemmin leikellyt sivuottista itse, joten annetaan pieni feilaus anteeksi. Ehkä toisellakertaa, kun tuo kasvaa ja joudun korjailemaan niin leikkaan (ainakin toivottavasti) paremmin ^^''

Photobucket

2 kommenttia:

 1. Heeeee kaloja~

  Sä et sitten osaa päättää haluutko suoran vai sivuottiksen ^^' toisaalta se on ihan okei vaihdella tyyliä vähän väliä ettei samaan jumahda. Mutta hei tsemppiä, toivottavasti hiukset ei lähe värjäysurakassa ja et väristä tulis hyvä~ (meinaan haluun nähä sen si~)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en oikeestaan, kun hetken on suoraa pitäny nii haluu sivuottiksen ja sitten taas toisinpäin ^^'
   Saa tosiaan nähä mitä mun tukalle käy tän tulevan viikonlopun jälkeen :'DD

   Poista