sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hello~

I was thinking if I write this time in Finnish ^^'

Joten! mitähän kaikkea tässä on taas tullut tehtyä... aloitetaan nyt vaikka The Gazetten keikasta joka oli aikoja sitten kylläkin. Menntiin jo helsinkiin Lonin kanssa päivää ennen. Silloin tuli kyllä taas törsättyä rahaa ja oon ostellu muutenkin viime aikoina vähän kaiken näköistä, mutta ehken nyt kuitenkaan laita kuvia tälläkertaa. 

 photo image_zps8352992d.jpg

Keikastahan ei saanut ottaa kuvia tai kuvata, joten empä tuon tyhjän lavan lisäksi muita kuvia ottanutkaan. Kuitenkin, keikka oli oikein hyvä~ oli hupaisaa ja mukaan otinkin sieltä hupparin tottakai. Mulla olisi myös loistava kuva paluumatkasta, jossa Lon nukkuu (mutta veikkaan että hän ei arvostaisi jos laitan sen tänne ;b).

Vielä kauemman aikaa on siitä kun otin kuvia Arisasta, mutta niitä en ole vieläkään saanut laitettua koneelle, joten antaa niiden vielä toistaiseksi olla. Leffoja olen pari onnistunut katsomaan, mutta en niistä puhele sen enempää kun laitan jotkut fiksut videot tähän perään.







Syyslomakin tässä ehti olla ja oikeastaan mennäkkin. enkä ole tehnyt paljoa mitään! Kävimme kylläkin katsomaan yhden teatteri esityksen, joka oli Addams Family. Se oli sinänsä ihan hyvä ja lavasteet oli hienoja. Ja oli tuossa anime maratoonikin Hajan kanssa, katsoimme SAO:n kokonaan. Siinä menikin sitten kokonainen päivä. Pidettiin myös peli iltakin, joka oli oikein hupaisaa, mutta ei keretty ihan kaikkia pelaamaan, joka oli sääli, mutta niitä pelejä kyllä olikin ihan hyvä pino ^^'

Peleistä puheen ollen, sain itse pelattua juuri tänään BlazBlue Calamity Triggerin~ Oikein iloinen tappelupelihän se~



Ensin ajattelin jos jatkaisin tappelu peli linjalla, mutta nyt en olekkaan ihan varma mitä peliä pelaisin seuraavaksi. No kuitenkin! Sain myös jopa piirrettyä tän loman aikana pitkästä aikaa koneella! En nyt tiedä onnistuiko se mitenkään ihmeellisen hyvin, mutta voisin laittaa sen tähän loppuun.. ^^'

 photo Yukina_edited-1pien_zps1de63982.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti