keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Halloween photo shoot

Sain eilen Chiakin takin valmiiksi ja koska tänään pääsin aikaisin niin menimpä kuvailemaan. Tuli otettua melkoisesti kuvia (kerrankin) tai itseasiassa niinpaljon kuin kameran akkua kesti, mutta koska osa oli otettu omalla kamerallani (lainasin kameraa, josta sitten loppui kesken akku) niin ne mun kameralla otetut oli kyllä aikas surkean laatuisi niin niitä en sitten tänne viitsi laitta (paljon tärähtäneitä ja muuta kivaa).

Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinä oli sitten ne pari kuvaa jotka kykenin laittamaan. Askartelin tuossa eilen myös tuollaiset naamaritkin (näyttääkö etäisesti arnolds naamareilta? :b). Vaikka tarkoitus olikin mennä kuvaamaan takkia niin ei siitä takista ole edes koko kuvaa... ^^' Otin kyllä pari sellaistakin jossa takki näkyy kokonaan, mutta ei niistä kauhean hyviä tullut. Ja Kurokin sai päähänsä mustan peruukin! Olen kyllä sitä mieltä, että se punanen pehko on parempi, vaikka sitten onkin kaksi punapäätä ^^'

Eipä tässä muuta sitten ollutkaan... kai... Mutta tälläviikolla olisi suunnitelmana mennä leffaan ja syömään amerikan dineriin~~ Toivottavasti suunnitelma toteutuu sillä se olisi oikein hubaa (Bondia kattomaan mentäisiin :b).

3 kommenttia: