maanantai 8. lokakuuta 2012

Kono Naka ni Hitori Imouto ga Iru!Is insanity hereditary? Shougo Mikadono's beginning to think so, because the terms of his late father's will seem crazy and following them may drive Shougo bonkers as well. Oh, it sounds simple at first: before Shougo can claim his VERY large inheritance, he just has to start attending a certain new school and find a nice girl to marry. It's a little unromantic, but perfectly do-able, right? After all, all the girls seem quite friendly, so all Shougo has to do is find one he has something in common with. EXCEPT, and here's the kicker, it turns out that Shougo has WAY too much in common with one of them, because she's actually his long lost sister! And he has no idea which one she is! Will Shougo meet and court his Miss Right without committing something very morally wrong? Can he find his future bride without slipping into the wrong set of genes? And if his little sister does reveal herself, just how much will be revealed and under what circumstances?

Olin ihan unohtanut, että tästä en ollut vielä mitään sanonut. No ei siitä kyllä ole kovinkaan kauaa, kun tämän katsoin joten anntaan anteeksi. Vaihteeksi on kyseessä tälläinen lyhkäinen 12 episoden anime ja voi hyvin arvata, että kyseessä on kaiken huipuksi harem anime.

En meinannut jaksaa kirjoitella oikein mitään tästä, mutta olkoon nyt menneeksi. Tosiaan en pahemmin tykkää mistään pikkusisko jutuista (paitsi Ore no imouto on ihan toinen juttu). Joten en siis erityisemmin pitänyt tästä... Ja vaikka tässä niin kovasti annetaan ilmi, että Shougo etsii sitä morsianta niin ei se oikeaa löydä vaikka siskon saakin selville... =___= (ainiin pahoittelen paljastusta).

No koska tämä oli kuitenkin näin lyhyt, eikä tässä tapahtunut samallatavalla kun eräässä animessa....(yosuga no sora:ssa... se on tosiaan jäätävimpiä animeita jota olen erehtynyt katsomaan.. incesti kun ei oo mun juttu >__<) niin tämä Kono Naka ni Hitori Imouto ga Iru oli kuitenki ihan katsottava. Vaikka vähän huonomman puolelle se menee ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti