torstai 11. lokakuuta 2012

Hit -and- Run

Photobucket

Sain pitkästä aikaa piirrettyä jotakin (valmiiksi asti) ja toki se on omia hahmojani... voisihan sitä tosiaan piirtää fan arttiakin, kun ideoitakin on joistain kertynyt. Mutta tosiaan tämän piirsin lähinnä siksi koska olen miettinyt jos sitä vaikka taas piirtelisi vähän sarjista. Toki aijon jatkaa vielä joskus Not Hikikomori-kun Anymorea, mutta se nyt on ollut jo hetken tauolla... En todellakaan tiedä koska sitä jatkaisin, mutta nyt olen miettinyt jos aloittaisin Hit -and- Run sarjiksen.

Tuo kuva ei kullä ole parhaimpiani... mutta kelvatkoon ja aijon käyttää sitä sarjiksessakin (ehken kantena kun ei ollut nappi suoritus, mutta ehkä ekan luvun kuvana tai jotain). Taustoja tosiaan pitäisi opetella piirtämään ja samoin vaatteita! Mutta opettelu on tylsää :b
No tässä sitten mietin, että miten käy tämän sarjiksen suhteen. Olen kuitenkin melko paljon jo suunnitellut sitä, mutta jaksanko tosiaan sitten tehdä sitä? Se on ihan toinen juttu ^^'

Ja asiasta toiseen~ Tässä on Hulluilla Päivillä tullut käytyä ja kohta alkaa myös syysloma (enään yksi pikkuinen perjantai!). Olisi tosiaan kiva saada lomalla jotain aikaiseksi! (vaikka sitä sarjista tai jotain). 

Tässä on tullut myös kuunneltua todellapaljon K-poppia! Etenkin Bigbangiä~ Ja nyt olen myös alkanut stalkkaamaan, että mihin se Bigbang aikoo tulla~~ (tulisi nyt vain edes tähän johonkin lähelle jos suomeen ei kuitenkaan tule!)
Joten loppuun GD:n crayon~~


3 kommenttia:

  1. Oon edelleenkin sitä mieltä että novan pärstä on niin ihana ja hyvin toteutettu! (vaikka eilen haukuinkin ethanin ihan lyttyyn mut on sekin hieno! vaikka se pukeutuukin mustaan se on kiva et ne värisävyt kuitenkin vaihtelee keskenään ettei oo ihan kokomusta kokonaisuus~)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan haukkusi vain rakentavana kritiikkinä, joten kiitoksia risuista ja ruusuista~ :3

      Poista