torstai 1. marraskuuta 2012

Litchi Hikari Club

Photobucket

Tässä olen lueskellut kaiken näköistä siitä kuinka Litchi Hikari Clubista tulee anime ja mahdollisesti live action. Mutta sitten kuitenkin kaikki ei ole ihan sitä mitä jotkut sanoo... No kyllähän minä sen animen löysin, mutta se ei ollut todellakaan sitä mitä odotin! Ajattelin että anime menisi samalla tavalla kuin manga ja olisi lyhyt (kun mangakin on vain yhden paksun pokkarin mittainen). Mutta ei! Animehan on Litchi de hikari club ja se on aivan "väärän" näköinen jakso kestää 2-3 min ja eihän se niin mangassa mennyt miten animessa menee... Tässä siis tämä episode 5, joka oli ainoa youtubesta löytämä enkku teksteillä.


Ei sen tolta pidä näyttää! Miksi siitä on tehty tälläne? Toivoisin syvään ja hartaasti, että tämä ei ole se varsinainen anime (vaikka olen huolestunut siitä että se on). Tekisivät kunnon animen eihän siitä pitkä edes tulisi, joten miksi siis sitä ei voisi tehdä hyvän näköistä ja lyhyttä animea. Tai kyllähän elokuvaankin se mahtuisi! Mutta ei ja sitäpaitsi tuossa anime pätkässä lopussa tuleva hahmo ei edes ole mangassa vaan se on laulaja seuraavasta kappaleesta:


Ja tämä johtaa siihen ettei mitään live actionia ole =____=. Luin kuinka joku oli kivenkovaa väittänyt että jes, Litchi hikari clubista tulee live action (ja sitten tämän kappaleen joku teaseri linkattu). No eipäs se näin ollut, mutta tietysti olisi mielenkiintoista nähdä jos tästä tulisi oikeasti live action! Vaikka se anime nyt meni mielestäni vähän mönkään.

Mutta edelleen mietin sitä tosi asiaa, että miksi anime näytti tuolta ( ja siinä ei ole edes tarinaa, suunnileen vain litchi hikari clubin hahmot) kun manga tosiaan näyttää tältä?:

Photobucket

2 kommenttia: