tiistai 2. lokakuuta 2012

Kokoro ConnectThe five members of the Cultural Research Club - Taichi Yaegashi, Iori Nagase, Himeko Inaba, Yui Kiriyama, and Yoshifumi Aoki - encounter a bizarre phenomenon one day when Aoki and Yui switch bodies without warning. The same begins to happen to the other club members, throwing their daily lives into disarray.
 At first the five students find some amusement amidst the confusion, but this unwarranted connection also exposes the painful scars hidden within their hearts. As their calm lives are shattered, the relationships between the five students also begin to change...

Taas on yksi kesän lyhyistä animeista päättynyt tälläkertaa 13 episodeen, joka ei varsinaisesti ollut edes viimeinen jakso (se 13 siis)! Ja tästä satuinkin lukaisemaan ja siitä on nyt tässäkin ilmoitettava:
They decided to cut the TV series short. Originally the series was supposed to air ALL 17 episodes on TV but now only 13 will be airing and the 4 leftover episodes will be included in the blu-rays. They basically put out to the public that if they wanted to see the rest of the show, they’d have to buy the blu-rays.

Haluaisin kyllä nähdä ne 4 episodea... Mutta ehkä minä pärjään vaikken näkisikään sillä asiat selvisi/ hoidettiin loppuun näiden 13 episoden aikana. Kuitenkin "viimeisessä" jaksossa jätetään eräs asia kutkuttamaan, jonka vuoksi olisin mielelläni ne 4 jaksoa katsonut ^^'

Tämä oli kuitenkin mielestyäni hyvä anime, vaikka joissain kohdissa vähän tökki ja ne olisi voinut ehkä hoitaa toisin tai jotain. Ja tosiaan tämä ruumiiden/ kehojen vaihtelu ei ollut ainoa tälläinen mystinen tapahtuma oli myös kaksi muutakin. Niin tämä viimeinen (jos ei haittaa niin sanon) oli tosiaan se, että niiden iät vaihteli eli joskus ne muuttui vähän nuoremmiksi tai kokonaan ipanoiksi. Se oli vahän... ei niin kauhean hyvä idea mielestäni, mutta kyllähän se siihen kävi omalla tavallaan, kun asiaan lisättiin että ne sen iän tunteet/muistot jäi pinnalle tai siis parempaan muistiin palatessa normaaliksi.

Juh, eli ihan hyvä on ja aivan pakko sanoa vaikkei tähän enään kuulukkaan, että syksyn animet tulee olemaan  hyviä ainakin tällätietoa, mitä nyt tiedän tulevan! (say I love you, jonka alkamisesta en kyllä yhtään tiedä ja sitten Tonari no Kaibutsu-kun, jonka ensimmäinen jakso taisi ilmestyä eilen~~ molempia olen lukenut ja odotan innolla~~ *W*)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti