maanantai 28. marraskuuta 2011

Elokuvia~
In Time
Käytiin tuossa sunnuntaina vähän elokuvissa (vaikka pitikin lukee matikkaa, hoho) Tosiaan mentiin katsomaan tämä In Time~ Silloin viimeks kun mentiin katsomaan kolme muskettisoturia niin näin tämän trailerin, jolloin sitten halusin tietty nähdä tän edes vuokrattuna c: Mutta tosiaan elokuva oli mielestäni hyvä ja erilainen (kun tuntuu että kierrätetään aikapaljon samankaltaisia juttuja). Niin ja pakko sekin on vielä mainita, että tässä leffassa oli yksi rillit huurussa henkilöistä (。・v・。)

Kirjoittelen tosiaan vain tälläiset lyhyet kommentit :b
Tekken movie 2010
Tämä tulikin katsottua tänään, kun puheeksi tuli yksi toinen tekken leffa (jonka myös sitten katsottiin). Tämä tosiaan oli näytelty, mutta ei kyllä tehnyt oikein minkäänlaista vaikutusta. Vaikka kyseessä on tietysti tälläinen mäiskintä peli niin olisi siitä silti voinut saada jotain irti, kun kaikilla niillä hahmoilla on tietty oma tarinansa. No kuitenkin, en pitänyt tästä leffasta. Mutta niinä ainoina hyvinä puolina voin vaikka esimerkiksi mainita, että jee niillä oli yoshimitsu siinä leffassa (mutta sekään ei tehny mitään siistiä esim. miekalla lentämistä haha),
Tekken blood vengeance 2011
Tämä on siis se toinen tekken leffa joka me katottiin tänään! Ja aivan pakko kehua heti alkuunsa sitä miltä se näyttää. Todella upean näköistä toimintaa, mutta sitten se muu osa eli itse juoni (tai mikä tarina yms. se on) ei sitten toiminut niin hyvin, vaikka kyllähän se siinä meni. Mutta se kuvaisi tätä aika hyvin (ikävä kyllä), että kiinalaistyttö, panda ja robotti ^^'. Ei kyllä tulisi sellaisesta ihan heti mieleen mikään mättöpelin elokuva 8'D. Mutta kuitenkin. Varsinkin niissä vikoissa taistelukohtauksissa hienoja valo, savu, yms. efektejä! niin hienon näköstä! *W* (toistan itseäni, pahoittelut).

Mutta eipä sen enempää tälläkertaa. Varmaan pian laittelen taas BJD kuvia, kun kävin tänään kuvailemassa ja ehkä keskiviikkona uudestaan :DDD.

バイバイ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti