torstai 10. marraskuuta 2011

Animea ja leffaa~


神のみぞ知るセカイⅡ  [The World  God Only Knows II]

Eli kakkos osa tuota animea. Koska siitä on ihan mukava tovi kun katsoin tuon ensimmäisen osan, niin tältä muistamalta voisin sanoa, että tämä toinen osa oli parempi. Mutta siis, tässä oli 12 episodea ja 1 OVA. Genreiksi on lueteltu Comedy, Romance, Shounen, Harem ja Supernatural. Ja tätä suositellaan yli 13 vuotiaille.

Keima Katsuragi, a second-year high school student, is an avid dating sim gamer. He is known on the Internet as "The Capturing God" for his legendary skills to be able to "capture" any 2D girl in games. 

Tosiaan niinkuin tuossa jo mainitsin, että muistaisin ensimmäisen osan olevan hieman huonopi kuin tämä. Tosin tässä on sama kaava kuin ekassakin. Luultavasti uudet hahmot olivat tässä parempia kuin tuossa ekassa. Lopetus oli... jälleen avonainen ja tämä on juurikin niitä sarjoja joita pystyisi jatkamaan ties kuinka pitkälle, mutta parempi vaan jos se jää tähän. Onhan näitä episodeja yhteensä se 24 ja ova. Toivottavasti se riittää, vaikka kyllä luultavammin erehtyisin kolmannenkin osan katsomaan jos sellainen tulisi.




Sitten kävin tuossa viikonloppuna katsomassa elokuvan Kätkijät [ 借りぐらしのアリエッティ ( The Borrower Arrietty)] Se oli mielestäni oikein söpö ja hyvä~~ En kuitenkaan nyt kirjoittele siitä sen enempää [voimat menivät tuohon äskeiseen löpinään :b] Joten antaa trailerin puhua loput!



Tosiaan ei siinä vielä kaikki! Tuona elokuva päivänä kokeiltiin yhtä hiustyyliä (joka tuli kyllä möhlittyäkin ^^') ja mietinkin, että pitäisikö se sitten laittaa... No tässä kuvassa se ei kyllä näy kovin hyvin (pahkasika tukkani) mutta meidän mega karkki säkki näkyy! (eikä se nyt niin iso pussi ollu kun kulutettiin se siinä leffan aikana lähes kokonaan :B )


Jeap.....

バイバイ!

2 kommenttia:

  1. Mikä toi pose ja kampaus on?! XD

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys, koska siihen en kyllä määkään tiiä vastausta ^^'

    VastaaPoista