tiistai 8. marraskuuta 2011

Kanon x Kanon [Helsinki, Tavastia, 7.11.2011]


Kanon x Kanon! oli tosiaan eilen Helsingissä Tavastia clubilla! Menin sinne junalla koulunjälkeen siskoni kanssa~. Nukuin siinä sen junamatkan onnellisena (2 tuntia!). Ja perille päästyttyä siellä oli sellanen kiva kostea ilma joka tietysti aiheutti hiusten taipumisen eri suuntiin =__=. Yritin kuitenkin unohtaa hiukset! Ja Tavastiaakin saatiin etsiä hetki ja kun kysyttiin tietä yhestä hotellista se ei tienny, mutta jonkin ajan kuluttua kävi ilmi että se oli suunnilleen sen hotellin vieressä >___>. No kuitenkin! päästiin ajoissa jonottamaan! :3


Niin, kanonit esiintyivät aluksi erikseen. Ja ensimmäisenä Kanon Wakeshima tuli ihanassa valkoisessa asussaan ja söpön Nanansa (sellon) kanssa. Kanon kysyi mitä 7 on suomeksikin =W=. Mutta kuitenkin! Tuossa ekassa kuvassa ei näy kovinkaan hyvin joten etsiskelin youtubessa jotain sopivaa videoa ja löysinkin! juuri sellainen jossa Kanonilla on tuo ihana valkoinen asu ja tämä kappalekkin meni siellä! (。・v・。)

       

No tuossa alussa tosiaan hän puhelee lontoolaisille, mutta pidemmällä sitten se kipale~

Ja tosiaan tämän jälkeen toinen Kanon joka esitti sitten DJ:nä siellä anime musaa ja - videoa takana (niinkun kuvasta näkyy). Oikein iloista, mutta kyllä sitten huomasi että an cafe faneja oli paikalla kun mikun naama (ja muiden an cafelaisten) tuli siihen ruutuun ja tietty an cafeen musiikkiakin.


Siinä välissä kun kaksikko vaihteli vaatteitaan taka huoneessa niin tuli tuollainen kuva ruutuun! Ja ne jopa puhui englantia. Mutta kuitenkin meille opetettiin tanssi "otagei". Ja pahoin pelkään että se ufoksi pukeutunut oli (an cafen) kanon ^^'. Mutta juu en koskaan oppinut sitä vaikeinta osuutta.... voih... No kuitenkin!

Piahkoin sen jälkeen kaksikko pääsi lavalle!
Ja sain jopa laitettua youtubeen videonkin (joka ei ole edes mun ottama...haha dididii. samoin kuin kuvatkaan paitsi yksi. kuvat ja tuo seuraava video siskoni ottamia)

          

Niin söpöjä~~  (。✪‿✪。)

Mutta tosiaan en ostanut paitaa (oli vaaleenpunasia ja mustia) vaikka pitkään katsoin... en kadukkaan etten osta! hah! mutta olen onnellinen lapsi että sain olla siellä~~ Oli kivaa~~ wehee~ mutta tosiaan palattiin takaisin tampereelle ja nukuin jälleen junamatkan (joka kostautui hieman tänään kun en osannut oikein kokeessa) mutta kuitenkin! HAH!

Löysin vielä yhden videon jonka haluan tähän päätteeksi laittaa elikkä se on: kanon x kanon news - euro tour video jossa puhutaan hiukan suomesta! nauttikaa :B

          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti