sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Viikonlopun leffaputki!


Tangled (Kaksin karkuteillä)
Ensi-ilta: 11.2.2011
Kesto: 1h 42 min

Kun valtakunnan etsityin – ja hurmaavin – rosvo Flynn Rider piiloutuu salaperäiseen torniin, hän joutuu temperamenttisen, tornissa kasvaneen Tähkäpään vangiksi. Tähkäpää, jolla on valtavan pitkät kullankeltaiset hiukset, tahtoo pois tornista, jonne hän on ollut lukittuna vuosia. Hän päättää tehdä sopimuksen komean roiston kanssa ja tämä epätavallinen kaksikko lähtee vauhdikkaalle pakomatkalle. Odotettavissa on riemukas ja hiuksia nostattava seikkailu, jossa riittää jännitystä ja hyvää mieltä, huumoria ja hiuksia – paljon hiuksia!

Olin tämän Leffan kattomassa lauantaina elokuvissa jossa kyyyllä tapahtu kaikkea hubaisaa (en jaksa tehdä siitä erikseen mitään postausta vaikka piti... muttakun..joo)

Oltiin kattomassa se suomeks ja jotenkun mulla on sellanen tunne että orginaali olis ollu ehkä parempi? no sen näkee sitten kun/ jos sen ostaa DVD:lle. Oikein hyvä leffa ja kivoja hahmoja.

Traileri:
Memories of a Geisha (Geishan muistelmat)
Ensi-ilta: 2005
Kesto: 145 min

Geishan muistelmat kertoo nuoresta tytöstä, Chiyo Sakamotosta, jonka perhe myy hänet orjuuteen Nitta-suvun geishataloon. Siellä hänen uusi perheensä lähettää hänet geishaopintoihin. Elokuva kertoo suurilta osin vanhemmasta Chiyosta ja hänen vaikeuksistaan geishana.

Mahdollisuus oli mennä joskus katsomaan tämä elokuvaiin? kaiketi, mutta jostain syystä jota en musita (sanottiin etten halunnu mennä kattoon kun se oli enkuks tai jotain... en kyllä itse muista näin... mutta kuitenkin).
Todella kaunis ja surullinen leffa... Mutta myös tosi hyvä etten sanoisi!

Traileri tästäkin~:
When the Last Sword Is Drawn
Julkaisuvuosi: 2004
Kesto: 143 min

Tämä elokuva kertoo Yoshimuran kohtalosta 1800-luvun Japanissa shogunien ja samuraiden vallan aikakautena.
Yoshimuran on pakko hylätä klaaninsa voidakseen turvata perheensä toimeentulon, joten hän matkaa aloittelevaksi miekkailijaksi Shogunin alaisuuteen..
Miekkailijana Yoshimura on ylitse muiden ja hän herättääkin muissa samuraissa vihamielisyyttä. Hän saa vihollisia omista joukoistaan ja niinpä hän joutuu kohtaamaan lähestyvän sodan aivan yksin.

Tämän sitten katsoinkin sunnuntaina ja taas nyyhkyleffa.... angst! oli vanha, mutta toisaalta ihan ok. En pahemmin pidä siitä kun tässä kävästiin välillä menneisyydessä ja palattiin taas nykyhetkeen. Vaikka ei se laittanu päätä sekasin, mutta kuitenkin se oli aika turha kun ne vaan koomas ja muisteli ja lopuks sitten lähti... tai no jaa mielipiteensä kullakin, mutta oon sitä mieltä että nykyhetkeä oltaisiin voitu näyttää alussa ja lopussai eikä myös muistelun välissä.... ^^''

Traileri:
I'm cyborg but that's ok
Julkaisuvuosi: 2009
Kesto: 105 min

Young-Goon väittää olevansa kyborgi ja liittää itsensä sähkölaitteeseen ladatakseen paristojaan. Tyttö passitetaan mielisairaalaan. Siellä Young-Goon juttelee vain limuautomaateille (ja muulle sellasille kuten lampulle), eikä millään suostu syömään. Kyborgi-tyttö keskittyy välttelemään robottien seitsemää kuolemansyntiä, joista pahin on sympatia.
Young-Goonin lisäksi sairaalassa on erikoinen joukko muita potilaita. Yksi kulkee takaperin silkasta nöyryydestä, toinen on patologinen valehtelija ja kolmas varastelevansa sieluja... jne!

Tämä olikin vika leffa jonka viikonloppuna katoin.... jaaa ei ollu itseasiassa nyyhkyleffa! pikemminkin erittäin erittäin outo ^^'
juu...

Traileri:

2 kommenttia:

  1. Voi ei mulle suositeltiin tuota Geishan muistelmat leffaa enkä oo vieläkään kattonu :/ Pitäis tehdä joskus asian eteen jotain jos mahdollista.

    VastaaPoista
  2. joo, sun todellakin kannattaa kattoo se ensinnäkin se oli tosi hyvä ja sitten siinä tulee asioita (geishoista) jota ainakaan mää en kakkee tienny : D

    VastaaPoista