sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Disgaea 3

Saimpas pelattua Disgaea 3 läpi!
Enkä sitä varsinaisesti vieläkään ole pelannut läpi, kun se lähti uudelle kierrokselle jossa on eri tarina (ainakin nyt aluksi näytti siltä) ja lähes kaikki hahmot pysyivät jopa ne jota alussa ei vielä ollut. Tosin kun alkaa pelaamaan niitä alku kenttiä niin ei ole vidjoja tosin ei vielä pääse siihen vikaan jaksoon joten uskoisin että siellä voi tapahtua jotain uutta? : DDD

Mutta varsinaisesti se on siis pelattu läpi jne.
Sitä en oikein osaa sanoa oliko se huonompi vai parempi kun edelliset disgaeat jota oon pelannu.

tämähän on kokonaan sellaista palikka peliä, mutta jos se ei haittaa nin suosittelen pelaamaan~

sitten vähän hamoja mitä siinä oli:


Mao マオ
Mao on pelin päähenkilö joka on demoni ja asuu Netherworldissä (käy Evil Academya) ja iältään on 1578.
Maon tavoite on voittaa isänsä joka tosiaan on Overlord.

Ei ole niin kiva päähenkilö kun Laharl (mutta lahkua parempaa päähenkilöä onkin vaikea löytäää)


Raspberyl ラズベリル
Raspberyl kuuluu tähän päähenkilö porukkaan ja on myös demoni ( ikää on 1578 vuotta) Hän on Maon lapsuuden ystävä ja käyttää lempinimeä Beryl.

Aluksi meinasin ainakin tämän hahmon hylätä (siis etten pelaisi ollenkaan sillä), koska se ei ole mitenkään erityisemmän voimakas. Mutta loppujenlopuksi se sitten päätyi mun parhaimpiin... (johtuen varmaan siks koska se on hahmollisesti yks suosikeistani~) ja uudellakierroksella sitten reincarnatin (vai miten se kirjotetaan?) ja aloin tekeen siitä sitten parempaa ^^'


Almaz von Almadine Adamant アルマース・フォン・アルマディン・アダマント
Almaz on ihminen ja iältään 18. Hän tosiaan tulee ihmisten maailmasta ja aluksi kaikki luulee almazia sankariksi joka voittaa overlordin. Kuitenkin asiat selviää ja siitä tulee "fake hiro". Mao tosiaan vei Almazin arvonimen.

Tämä hahmo on kyllä ihan liian pehmo minun makuuni, mutta kyllähän niitäkin joka tarinassa/pelissä on ^^'


Mr. Champloo
Champloo on kotitalouden opettaja Maritsu Evil Academyssa (elikkä siinä koulussa jossa pelaillaan) ja High Heat-Style Chaos-School Kitchen Fist mestari. Hän on myöskin demoni (ikää on 3442 vuotta)

pahemmin en oikein tästä hepusta osaa kertoa... soriii...
mutta aikas hubaisa hemmo, tosine en sitä käyttänyt ollenkaan ... hohoho

Sapphire Rhodonite サファイア・ロードナイト
Sapphire on 17 vuotias ihminen ihmisten maailmasta. Hän tuli aivan yksin ja huhutaan sapphiren menettäneen taidon itkeä jo kauansitten. Hänen unelmansa on tulla historian vahvimmaksi.

Se on aika heikko aluks, jonkatakia en sitten pahemmin käyttänyt. Mutat loppujenlopuksi oli sellainen keskitasoinen ja löysin siltä tempun jolla se parantaa aikashyvinkin porukkaa! : D


Master Big Star ビッグスター様
Big Star on 2764 vuotias demoni ja on juuri toinen niistä hahmoista jota en saanut mukaani tokalla kierroksella.

Valitettavasti tästä hemmosta en pahemmin osaa kertoa kun se on oikeastaan aika randomi. Ja olisin ehkä halunnu käyttää sitä tässä pelissä (tai ainakin kokeilla onko se hyvä), mutta jotenkin ei ollut vain kentällä tilaa sille.
Hahmona en oikein...erityisemmin pitänyt siitä... mutta jooo


Salvatore the Magnificent 極上のサルバトーレ
Salvatore on demoni (iältään 2666) ja hänet tulee vasta 5 kappaleessa jossa tämä tapaa Maon ja Big Starin. tuotaaa en viitsikkään kertoa hänestä enmpää sillä se on spoilaamista nyt kun ajattelee... hohoho!

Mutta aika kiva hahmo ja oikein kätevä~ Lisää ampujia tuli kentälle kun sen sai! (ihankun niitä ei olisi tarpeeksi...joo 3.. HOHO)

Ajattelin että tälläinen hahmo esittely olis ihan kiva tähän kun ei niitä nyt niinpaljoa ole... mutta nyt kun katsoo niin onhan niitä! ja siksi jätän joitain ei niin tärkeitä hahmoja mainitsematta... tai kertomatta! niinkuin olisin esim Salvatoren ja Big Sarinkin voinut jättäää... no jaaah!

Tähän loppuun varmaankin haluan silti laitta ajotain ja se tulee olemaan pelin opening! halusitte sitä tai ette. ja voin jo valmiiksi sanoa että se on itseasiassa aika "pelottava". ^^'
edellisessä disgaeassa oli parempi, mutta se nyt kuitenkin tähän loppuun:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti