lauantai 5. helmikuuta 2011

殺し屋1


Elokuva: 殺し屋1, Ichi the killer
Genre: Crime
Kesto: 128 minuuttia
Vuosi: 2001

Kaikki elokuvasta Ichi The Killer kirjoitetut analyysit keskittyvät elokuvan äärimmäisyyksiin vietyyn väkivaltaisuuteen ja syy on helppo ymmärtää (ei kyllä musta, mutta kuitenkin): Ultraväkivaltaisen pintakerroksen takana on latteaakin latteampi rikollisten keskinäinen välienselvittelytarina joka sisältää jokseenkin kaikki kuviteltavissa olevat lajityypin kliseet.

Ichi (Nao Omori) on koulukiusattu luuseri josta hypnoosin keinoin on muokattu japanilaisen alamaailman pelottavin tappaja, joka armoa tuntematta sananmukaisesti tuhoaa kohteensa. Elokuva ei edes yritä antaa mitään selitystä kysymykseen miksi yakuzarikollinen on nähnyt moisen vaivan päästäkseen lahtaamaan kollegoitaanMerkittävän rikollisjengin johtajan kadottua jäljettömiin 300 miljoonaa jeniä matkassaan saa Ichi kannoilleen liigan kakkosmiehen, lävistyksillä kehonsa runnelleen sadomasokistisen blondin Kakiharan (Tadanobu Asano) jonka metodit veitsileikkeineen ovat, jos mahdollista, vielä brutaalimmat kuin Ichin.

Mielestäni elokuva ei ollu todellakaan hyvä... mutta pitihän se nähdä loppuun asti kun toisessa pääosassa palloa Kakihara 8D

Tätä elokuvaa en kyllä suosittele... ainakaan henkilöille jotka ei kestä verta ja suolenpätkiä jaaaa no ei tässä ollu kyllä oikein mitään hyvää ^^'

Pahoittelen ettei tähän nyt tullut muita kuvia kuin (kakiharan kuvia), kun muuta ei oikein periaatteessa löytyny hohoho!


Ja sitten vielä tähän loppuun traileri (jossa ei ole mitään raakaa, voi ihan huoletta katsoa jos kiinnostaaa):

2 kommenttia: