sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hiihtoloma

Jeps, hiihtoloma on alkanu (jo jonkin aikaa sitten) arvattavissa oli ettei siitä mitenkään kummonen varmaankaan ole tulossa. Mutta ainakaan ei tartte kouluun mennä ja saa nukkua. Sehän on tietty pääasia.

Nyt tähän mennessä oon piirtäny jopa yhden kuvan valmiiks ja toinen on kesken. Leffojakin oopn kattonu.... 2! ja nukkunu oon pitkään niinkun tottakai kuuluukin. Koneella ihme kyllä en oo paljoo ollu... tai no oon kuitenki varmaan jokapäivä sen avassu?

Ja sitten tänään tosiaan kun piti mennä ostaan riisiä, poikettiin makuunissa viemässä yks leffa mikä lainatiin niin pois. Mutta kuinkas ollakkaan siellä oli poistomyynti loota (tai mikälie)! sieltä sitten sieppasin mukaan 3 leffaa:
Zu warriors
Bolt
Up kohti korkeuksia

ja ne 3 leffaa oli yhteensä vaan 10e~ hohoo miten hyvät kaupat plus, sitten sain mukaan sieltä 5 dvd kantta~ siellä oli 10 senttiä kipale. miten hyvä mäihä, tai ne ei ollu mitenkään hyvä laatusia suurin osa mutta sain ainakin pari kiitettävässä kunnossa olevaa kantta pöllittyä. Voin sitten tallettaa niihin vähän animea~
Ainiin! ja sitten otin mukaan sieltä kaupasta Neon Genesis Evangelionen 12 pokkarin. luulin että kaikki on jo julkastu suomeks ja ne on menny vaan ohi koska siitä on törkeen kauan kun 11 ilmesty, mutta kuinkas ollakkaan tää 12 ilmesty vasta nyt... toosi tooosi hidasta porukkaa.... samoin kun FMA vika osa ei oo vieläkään tullu ja siitäkin on ties kuinka monta kuukautta ku se edellinen ilmesty >___>
kyllä mää tiiiän mitä siinä tapahtuu mutta kuitenkin....

Ainiin ja nyt lomalla pelailen tämän kaiken lisäksi!
lähinnä sitä Persona 4:sta~ oon oikein hyvässä vauhissa siinä ja päätin laittaa vasta sen openingin sitten kun hehkutan sen läpi pelaamista, muttaaaa laitankin sen jo tähäään:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti