sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Inceptin


Genret: Sci-fi, jännitys
Ensi-ilta: 23.7.2010
Kesto: 2h 30 min

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) on alansa ehdoton huippu vaarallisessa lajissa, jota kutsutaan “poiminnaksi”: arvokkaiden salaisuuksien varastamisessa syvältä ihmisten alitajunnasta, kun heidän mielensä ovat haavoittuvimmillaan unen aikana. Harvinaisen kykynsä takia Cobbista on tullut kysytty ammattilainen uudessa häikäilemättömän yritysvakoilun maailmassa. Maineen hinta on kuitenkin kallis: työ on tehnyt hänestä kansainvälisen lainsuojattoman ja maksanut hänelle kaiken, jota hän on koskaan rakastanut. Nyt Cobbille tarjotaan mahdollisuutta vapauteen. Tekemällä vielä yhden keikan Cobb voi saada elämänsä takaisin, mutta vain jos hän pystyy mahdottomaan – ”istutukseen”. Varastamisen sijaan Cobbin ja hänen tiiminsä on onnistuttava kääntämään asetelma päälaelleen; heidän tehtävänään ei ole varastaa ajatusta vaan istuttaa se. Jos he onnistuvat, kyseessä voi olla täydellinen rikos.

Tän tosiaan olisin halunnu käydä kattoon elokuvissa, mutta käyhän se tietty näinkin. Vuokrattiin se eeeeilenköhän se oli... no kuitenkin makuunista! ja katottiin se sitten illalla kotona.
Oikeesti tosi hyvä elokuva ja tästä tulee mieleen hyvinpaljon Paprika joka myös oli tosi hyvä leffa. Unet on vaan hauska juttu ja se toikin mieleen sitten sen kisa sarjiksen.... nyt tää juttu tais lähtee oikeesta asiasta ^^'

Mutta suosittelen katsomaan ja tässä traileri~:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti