perjantai 11. helmikuuta 2011

Viikonloppu alkaaa~~

Heti aamusta sain olla juoksemassa -12 asteen (vai oliko enemmän?) pakkasessa bussiin. No ehdimpä kuitenkin, vaikka aluks ajattelin etten juokse ja meen toisella bussilla kun se oli siinä päättärillä (siis 37:lla).

koulupäivä sitten mateli hitaasti eteempäin ainakin aluks, ja sitten matikantunnilla vaihettiin paikkoja sillä perinteisellä taipaleen tekniikalla yks taakse ja sivulle joten jouduin sitten ihan ihan eturiviin. oon kyl kiinni siinä opettajan pöydässä, mutta onneks en saanu ihan sitä pahinta mahdollista paikkaaa. (vaikka mun paikka on se kolmanneks huonoin?)

muuten sitten eeeei yhtikäs mitään, tai no bilsassa katteltiin niitä sian sisäelimiä ja se ope sitten puhalteli sinne keuhoihin jolloin se meni sillee jännästi. Olen yllättynyt etten alkanu voimaan pahoin tai muuta sellasta kun siinä edessä istuin ja kattelin ku se tökki kieltä, sydäntä jne.

bussimatka oli taas mukava niinkun aina perjantaisin. sellanen hiljanen kukaan ei puhu bussissa ja mää vielä istuin sellasen pelottavan pulsusedän vieressä =___=
No onni oli että se lähti kyl melko nopeeta siitä sitte, mutta kuitenkin. olin taas siellä sillee ihanan näkönen kun meinasin nukahtaa ja sitten lagasin kattellen ikkunasta ja kuuntelin musaaa ^^'
ihan perinteinen perjantain bussimatka siis.

sitten kotona lähetiinkin heti kaupungille, kun sisko ja äiti oli lähös koskarille nii menin siinä mukaan kun mulla oli kerran mahkut saada se seppälän lappuhaalari <3 (josta tosiaan on tossa viimekertasessa jutussa kuva) mentiin kuitenkin ihan eka syömään, ettei sitten syödä sen kaiken jälkeen ja sisko lähtis siitä sitte heti reeneihin ^^' joo ja lopputulos oli kuitenkin se että oli hyvää ruokaa ja lappuhaalari tuli mukaan~ kotona sitten kerkesin koneelle silleen että name oli siellä mesessä (oli uhannu mennä tekeen alushametta jos en oo oikeeseen aikaan koneella....) no ite olin kyl menossa pelaan sitä persona 4:jää mutta joo. koneella aloin piirtään yhtä hahmooni (ihan profiilikuvaa sillee että näkee minkälainen se on jne.) mutta sitten aloin näköjään vääntään sitä vähän enemmän ja siitä tulee taas sellainen parinpäivän urakka.... jeps.... toivottavasti saan jonkinsortin ystävänpäivä kortit tehtyy... kun maanantaina pitäis antaa sellatteita =___= gah ja se kuva tosiaan jäi totaalisesti kesken! ja nyt kun tämä koko juttu on ollut pelkkää tylsää teksti niin loppuun vidjo:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti