maanantai 2. syyskuuta 2013

Ehem

Niin siis, piti kirjoitaa jo aikaa sitten ja laittaa hirveästi kaikkia kuvia, mitä olen kesällä ottanut... Mutta koska olen ollut muka kiireinen niin näin ei ole tapahtunut. Nytkään ei ole varsinaisesti nettiä, vaan pöllään sen jotenkin mystisesti tuosta kännykästä ja sen vuoksi tämä on hyvin hidasta olla netissä =___=. No asian pitäisi kuitenkin korjaantua (toivottavasti pian niin pääsen taas normaaliin elämääni).

No kuitenkin! Nyt olemme vihdoin päässeet uuteen kotiin, josta voisin myös lätkiä kuvia sitten, kun saan ne muutkin kuvat tänne koneelle (jaaa en ole ihan varma missä kamera mahtaa olla). 

Kuitenkin, tässä kuussa on luvassa Tracon, johon nyt sitä cossia pitäisi väsätä oikein ahkerasti sillä se on erittäin kesken!


Ja Gazetten keikkakin on tulossa~~ Sen eteen pitäisi hommata myös junalippuja jotka myös on vähän työn alla... Ja onhan jotain koulujuttujakin tehtävä, mutta ei niistä sen enempää.

Sain myös vihdoin varattua tatuointiajankin! Sekin on tässäkuussa ja vielä samalla viikolla kuin tuo keikka *W*. Onhan se jännää, kun en ole tatskaa koskaan ennen ottanut, mutta saa nähä millaista se tulee olemaan. Onneksi minun pääni saatiin käännettyä sen tatuoinnin koon suhteen, joten otan nyt ainakin ensimmäiseksi vähän pienemmän kun mitä olin aluksi suunnitellut :b.

 photo 4793_l_zpsaed6f90f.jpg

Tuollainen olisi tulossa ranteeseen~ Toivottavasti siitä tulee hieno enkä kuole sinne sitä tatskaa tehdessä, mutta jooo.... voisin tästä eteenpäin taas yrittää kirjoitella ahkerammin (nyt ei ole ainakaan muuttoa estämässä sitä), vaikka onkin vähän kaiken näköistä muuta tehtävää ^^.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti