perjantai 4. tammikuuta 2013

Sale shopping!

Niin säästääkkö piti? No se alkaa sitten varmaan nyt kun ale shoppailut on tehty! Käväisin jo tuossa toissapäivänäkö se oli? (kirjoittelin siitä jotain). Ja tänään se sitten jatkui, mutta tuhlasin jälleen vähän rahaa (lukuunottamatta ruokaa, joka tuli maksamaan enemmän kun muu shoppailu). Viimeksi kulutin myös vähän rahaa varsinaisesti, kun oli lahjakortteja.

Menin tosiaan jälleen Tertsan kanssa shoppailemaan ja heräsin ihmeen hyvin ihmeen aikaisin, vaikka vapaapäivä olikin! Ja koska myöhästyin jälleen bussista olin siihen aikaan kun alunperin pitikin, joten en sitten loppujen lopuksi ollutkaan kovin aikaisin 8'D

Photobucket
Only 5€ from H&M (Ribbons are shining~)

Photobucket
Only 5€ too from Ginatricot (I think this would be nice in summer)


Empä muuta ostellutkaan, joka oli ihan hyvä toisaalta niin rahaa ei mennyt. Mutta mentiin myös syömään Daddy's Dineriin, jossa ei oltu aikaisemmin käyty. Se oli hyvin hyvin samanlainen kuin American Diner, ruoka listakin näytti samalta. Otin itse kana purilaisen, josta huomasin että se erosi siten American Dinerin annoksesta, että tässä ei ollut sitä pakollista salaattia ja se purilaisen leipä oli eri näköinen. Kooltaan se oli sama ja kaikki muukin oli aika samaa (sen salaatin tilalla oli maissitähkä *W*)

Photobucket
From Daddy's Diner right next to our table~

Photobucket
From Daddy's Diner too! BATMAN! 8DDD

1 kommentti: