keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Drawings

Tässä on taas tullut piirreltyä (muttei tarpeeksi! Sarjiksenkin suhteen olen ollu melko laiska taas vaihteeksi). Piirsin tuossa Lonlonille synttärikortin ja sitten sarjikseen liittyen olen raapustanut pari kuvaa. Ei siis mitään ihmeellistä asiaa meikäläisellä taas ollut mutta kuitenkin niitä kuvia:

Photobucket
Background... well maybe I draw some other time good one ^^'
But I can finally start Chapter 2!

Tosiaan sain piirrettyä toisen luvun kuvan, jonka jälkeen pääsen aloittamaan vihdoin toisen luvun piirtämisen! Olen ylpeä suorituksestani sillä en aijemmilla sarjis yrityksillä ole näinkään pitkälle päässyt :'D No toivottavasti se paranee pidemmälle päästessä (ulkonäöllisesti sekä muutenkin).

Photobucket
This is old one, but I wanted put it here anyway ^^

Tämän tosiaan piirsin joulun ja uuden vuoden toivotusta varten (sarjikseeni lähinnä) enkä sitten tainnut sitä tänne laittaa ollenkaan. Asia on kuitenkin nyt korjattu ja tässä se on! Henkilö näyttää kyllä eriltä tässä ja tuossa aijemmassa kuvassa... (voih, pitää treenata vähän että pystyn piirtään saman näköisen tai ainakin tunnistettavamman).

Sitten piirsin sen Lonlonin synttärikortin, jonka myös scannasin muttaaaa no valokuvassa ei pääse tarkastelemaan kaikkia virheitä niin tarkasti (ja muuta sen sellaista)

Photobucket
L and Near from Death note! And this is B-day card for Lonlon~


Photobucket
Chibi Mello and Matt. They were also in this B-day card ^^'


Siinä olikin sitten ne mitä olen nyt tässä lähiaikoina piirtänyt (+ yksi sarjis sivu). Piirrettävänä olisi vielä lisääkin kaiken laista ja tänään siihen pinoon tuli vielä yksi uusi asia (joka pitää varmaan hoitaa ekana pois alta).

Ja vielä loppuun haluan laittaa tämän~

B.A.P~~ ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti