torstai 3. tammikuuta 2013

Eilen käväsin Tertsan kanssa kaupungilla noutamassa hänelle uutta puhelinta ja muutenkin vähän kattelemassa vaatteita kun kerran on ale~ (ja jälleen mulla ei ollut ideaa otsikkoon TuT).
En joutunut heräämään kauhean aikaisin, mutta silti myöhästyin bussista ja koska käväisin kirpparilla ja pelikaupassa niin satuin myöhästymään myös Tertsankanssa sovitusta tapaamisesta. 

Kävin tosiaan pelikaupassa (yllätys yllätys) ja sieltä tuli mukaan pari peliäkin~

Photobucket

Niinkun näkyy toinen oli vain 9.90€~ Ei ollenkaan paha hinta pelille~ Ja tätä ennen käväisin Hajankanssa kirppiksellä (Haja oli siinä matkaseurana), josta löytyi kyllä kengät, mutta väärää kokoa.

Vaikka pelikaupassa menikin oma aikansa pääsin vain vartin myöhässä moikkaamaan Tertsaa~ No onneksi se ei haitannut (kaiketi) ja menimme noutamaan hänelle uutta puhelinta, jonka jälkeen suunnitelmana oli käydä parissa kaupassa ja hakemassa vielä sushi aineksia.

Photobucket

Ostin uuden korviksen! Se oli vain 4€ joten se ei ehkä haittaa mitään jos menin sen ostamaan. Ja tosiaan tämän piti olla 5mm paksunen, mutta se on ohuempi kuin aikaismpi D: Tässä on kyllä täytynyt varmaan käydä joku moka, mutta se on silti söpö ja leopardikuvioinen 8D

Siellä oli myös kivoja piilareita~ Vielä joskus voisin sellaisetkin ostaa, mutta en sitten tiedä miten niiden laittamiesassa saati poisottamisessa sitten kävisi :'DD

Photobucket

Photobucket

Sitten käväistiin vähän kattelemassa ale-tuotteita ja sattuipa mukaan sitten yhdet kengät ja paitakin (ja molemmat puoleenhintaan~).

Sitten haettiin loput sushi ainekset ja mentiin kokkaamaan niitä. Ja koska tosiaan siinä riisin valmistuksessa meni/menee kauan aikaa niin päätettiin katsoa yksi leffa siinä samalla~ (Batman: The Dark Knight Rises) Häpeäkseni sitä en tosiaan ollut vielä aijemmin nähnyt, mutta nyt asia on kuitenkin korjattu :')


Tätä leffaa tosiaan katottiin siinä riisin tekemisen ajan ja ruuan jälkeen ja oli kyllä hyvä leffa! (vaikka ei siitä kyllä ollut epäilystäkään). Tämän leffan takia sitten oli kauhea hinku pelata Batmania (jonka Tertsalta olenkin lainannut) ja sitä sitten pelailinkin suurimman osan seuraavasta päivästä (eli tänään on sellaista tullut tehtyä).

Saatiin aikaiseksi niitä susheja! ja ihan fiksun näkösiäkin vielä ja maistukin hyviltä, vaikka soya ei taas vaihteeksi ollut mitä piti (tuntuu jotenkin tutulta tilanteelta) ^^''

En jaksa kirjoitella sitten sen emepää tämä oli tälläinen vähän nopeampi juttu, mutta niiden upeiden luomustemme kuva vielä tähän loppuun:

Photobucket


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti