maanantai 7. tammikuuta 2013

Blah

Loma loppui siihen ja harmaa arki on taas tullut takaisin. Koska unirytmini oli/on vähän sekaisin niin viimeyönä taisi tulla nukuttua vain 3h ja risat.... Ja minähän tunnetusti tarvitsen lähes 12h yöunet :'D No yliväsyneenä eli suht reippaana marssin koululle ja heti koe ilmoitetaan perjantaille enkä osaa aiheesta mitään (vaikka meikäläisenhän piti olla hyvä matikassa...). No ei tämä päivä tuttuun tapaan muutenkaan loistanut. Hain vähän lisää sitä työssäoppimis paikkaa ja kohta olen hakenut yhtäpaljon kuin viimevuonnakin (en kyllä tarkkaa lukua muista viimevuodelta), mutta olen hakenut jo 10 paikasta, jos oikein laskin ja huomenna jatkuu sitten.

No kuitenkin! Olen tässä saanut nyt hetken valitella ja voin jatkaa muuta turhaa höpötystä! (ja yrittää mennä nukkumaan, joka tosin näyttää huonolta). Koska kaupungissa nyt olin ja erehdyin kiertelemään siinä samassa kaupoissa (tietty jos sitä paikkaa hakkee... väsymykseni tulee tännekkin?). Niin siis! tein vaihteeksi erittäin älykkään ostoksen :'D

Photobucket
It's milk frother!

Kyllä se on maidonvaahdotin! Oli niin hienon näköinen (ja kyllähän nyt maidonvaahdotinta tarvii... hahaha) ja halpa (5€), joten menin sitten sellaisen ostamaan... Taas vaihteeksi tein erittäin hyödyllisen ostoksen, mutta ei se mitään! Komea on ja se ainakin toimii (en sitten osaa sanoa kuinka hyvin :'D). Ja koska kaikki miettii miten se toimii, niin tuo kärki irrotetaan ja siihen liitetään tuo vispilä tsydeemi jonka jälkeen painetaan liipasinta ja se pyörii 8D

Jep.. jep... Juuh, pitikö säästää?? Ehtiihän sitä myöhemminkin TuT (ja tuo ei ollut kallis, mutta jos ostan paljon halpoja niin kyllähän se raha silti kuluu.. D:).

Ja tuossa jonkisen aikaa sitten katsottiin elokuva Härmä, josta en kyllä erityisemmin pitänyt mutta laitetaan sen traileri tähän loppuun vielä (jonka jälkeen voisin vaikka yrittää nukkua vaikka heräämiseen on enää jotain 4 tuntia T^T)

Not so good movie ^^'

2 kommenttia:

 1. Sun nimenomaan piti säästää~ Säästää~ ~~

  Toisaalta tuo pyssy on ihan söpö~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juujuu kyl mie säästän ja tuo pyssy ei ole vain söpö vaan se myös toimii! (nyt se on testattu ja todistettu~ 8D)

   Poista