tiistai 1. tammikuuta 2013

Happy New Year 2013!

Hyvää uutta vuotta 2013! Ja tästä sitten lähtee ensimmäinen postaus tälle vuodelle :D Ei tietystikkään mikään ihmeellinen (kun minä olen kyseessä). Mutta tuossa huomasin, että kirjoittelin viimevuonna vähemmän kuin sitä edellisenä (on minulla tärkeät puuhat kun laskeskelen tälläisiä ^^'). No niinkun kerroin tuossa aijemmin niin sain katseltua pari animea taas vaihteeksi loppuun ja päätin kirjoitella niistä sitten ja tämä sitten näköjään on tämänvuoden ensimmäinen kirjoitukseni (vaikka tietysti jotain hienompaakin olisi voinut kirjoittaa jne,)

Tonari no Kaibutsu-kun is really good anime and manga is really good too! (。✪‿✪。)

Mizutani Shizuku is the type of person who only cares for her own grades. But when she accidentally delivers lesson notes to Yoshida Haru, he becomes convinced they are friends. Haru turns out to have a very innocent personality, but who would've thought that Haru would actually confess to Shizuku? A cold-hearted girl and super-troublemaker romance with a fresh new perspective.

Olinkin lukenut tätä jo mangana joskus ja olin erittäin innoissani tämän animen alkamisesta ja nyt se meni jo loppumaan vain 13 jakson jälkeen. Toivoisin että tätä tulisi vielä lisää (mutta en kyllä tiedä miten tulee käymään). Joitain suht oleennaisia asioita jäi tapahtumatta, joten kakkos tuottis on hyvin mahdollinen~

Eipä sitä paljoa tarvitse kommentoida, mutta kai sitä nyt jotain voisi kirjoitella (kun haluamaani kuvaa en nyt jaksanut laittaa). Hahmot tottakai on tässä todella hyviä ja anime (sekä manga) on kaikenkaikkiaan hauskakin~

Sukitte Iinayo is OK anime but I think manga is better ^^

Mei Tachibana has spent her 16 years without a boyfriend or friends. One day, she injures the most popular boy in school, Yamato Kurosawa, due to a misunderstanding. For some reason though, it seems that he takes a liking to her and one-sidedly claims that they're friends. Furthermore, he not only protects Mei from a stalker, but does so with a kiss?

Kuinkas sattuikaan tätäkin olin aijemmin jo mangana lukenut ja se oli mielestäni hyvä. Mutta jostain syystä tätä katsellessa animena Sukitte Iinayo ei vaikuttanut niin hyvältä. No en oikein tiedä tosiaan syytä mutta näin pääsi käymään. Tämäkin anime oli lyhyt 13 jaksoinen myöskin, mutta en tiedä tuleeko tälle sitten jatkoa.

2 kommenttia:

 1. Mäkin tuon Tonari no kaibutsu-kunin katsoin eilen läpi ja olen niin ylpeä kun en ole pitkään aikaan mitään näin heteroa meininkinä kestänyt. Hienosti katoin läpi vaikka inhoonnuin päähenkilöön heti toisen jakson jälkeen liikaakin. Tähän tyttöön siis.

  Hyvällä mielikuvituksella pilasin koko tarinan idean ja paritin hahmoja vähän sikisokin omaksi ilosekseni. >O<'

  Mut oli ihan kiva kattoa kun ei halunnut mitään sellaista supervakavaa koko ajan kytätä. Se oli sellaista rentoa kateltavaa ja hiukan erilain tyyli kuin yleensä mun kattelemissa animeissa, ehkä siksi jaksoin. owo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Shizuku onkin vähän turhan vakava ja siksi en itsekkään siitä erityisemmän paljoa pitänyt...

   Mutta on se hahmojen parittelu kyllä mukavaa hupia toisinaan hohoho~ (。・v・。)

   Poista