sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Season 1 of K Project and Kuroko no basuke

This is good anime and there going to come season 2 of this. (Hope is come up soon~)

Set in a world where history has taken a slightly different course from the one we're familiar with, K follows the story of a young boy whose life is caught in a psychic war between seven kings. 
Ashinaka High School is known for its unique setting: the entire campus is built on an island. Yashiro Isana, aka Shiro, is having lunch with a cat on one of the school rooftops. After his lunch break, Shiro goes on an errand for his classmate Kukuri to prepare for their upcoming school festival, only to be chased by some intimidating-looking men.

Synopsis ei välttämättä ole ihan kaikkein valaisevin, mutta ehkä se ei haittaa ainakaan paljoa. K Project on tosiaan 13 jakson mittainen ja tätä pitäisi tulla toinen kausi (en kyllä osaa sanoa koska). Vaikka alku saattaa vaikuttaa ehkä vähän hidas tempoiselta tai siitä ei ota täysin selvää niin kyllä se valkenee loppua kohden.
Tämä on mielestäni hyvä, mutta jatkoa todellakin kaipaa varsinkin kun jaksoja oli näin vähän (ja juurihan alkoi tapahtua kaikenlaista). No itse olin hetken jo että vielä tulisi lisää, mutta jotkut sanoi että tämä oli ensimmäisen kauden loppu. Aloin tutkia asiaa ja niinhän siinä tosiaan taisi käydä (julma lopettaa sellaiseen kohtaan!).

Tämän takia katselin vähän, että olisiko yhden toisenkin animen ensimmäinen kausi jo loppunut niin olihan se. Olin epäillyt jo ties kuinka kauan Kuroko no basuken ensimmäisen kauden loppumista, mutta jostain syystä olin kiltisti odotellut seuraavaa jaksoa :'D

I have never liked sport animes, but maybe because characters this is good one~ (and I watched this some time ago but some reason I didn't write about this).

Kuroko's Basketball The Teiko Middle School Basketball Team. The class that produced three perfect seasons in a row, with five once-in-a generation players, called "The miracle generation". There was another player who all of them respected... A legendary 6th player. An up-and-coming power player, Taiga Kagami, is just back from America. When he comes to Seirin High School, he meets the super-ordinary boy, Tetsuya Kuroko. Kagami is shocked to find that Kuroko isn't good at basketball, in fact, he's bad! And he's so plain that he's impossible to see. But Kuroko's plainness lets him pass the ball around without the other team noticing him, and he's none other than the sixth member of the Miracle Generation. Kuroko makes a pact with Kagami to defeat the other members of the Miracle Generation, who have all played basketball at other schools. A battle of light (Kagami) and shadow (Kuroko) begins!

Kuroko no basuken ensimmäisen kauden katsomisesta on jo jonkisenverran aikaa, mutta en kirjoittanut siitä mitään silloin varmaan siksi koska osittain ajattelin että se jatkuisi vielä lisää :'D (en kyllä oo ihan varma mistä se tuli mieleen). Jaksoja tässä onkin vähän enemmän eli 25 ja lisää tulee sitten kun kakkos kausi alkaa~
Tämä ei ehkä ole yksi parhaimman näköisistä (ainakaan aluksi), mutta hahmoja tässä on monenlaisia ja isteasiassa aika monia kivojakin. Ehkä niiden hahmojentakia juurikin jaksoin katsoakkin tätä nuo kaikki jaksot, kun en kauheasti sportti animeista tykkääkkään (tietty lukuun  ottamatta Ookiku furikabuttea, joka on pesis anime ja jotain viitisen vuotta vanhakin sellainen jo, mutta silti omalla tavallaan hyvä~).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti