keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Alice: Madness Returns

Photobucket

Saatiin pelattua Alice: Madness Returns läpi pleikka 3:lla! Jonkisen verran siinä tosiaan aikaa meni, kun aloitimme joskus pelaamaan veljen pleikalla, jonka jälkeen sain oman ja sitä tallennettua peliä ei jostakin kumman syystä pystynyt siirtämään mun pleikalle... No saatiin aloittaa tämä peli uudestaan, vaikka oltiinkin jo melkoisen pitkällä varmaan yli puolenvälin pelattu.

Se oli toisaalta aika nopea, mutta kun ottaa huomioon sen että pelasin siskoni kanssa tämän läpi ja aina jommalla kummalla ei ollut aikaa pelata niin tämän läpi pääsemiseen meni aikas kauan loppuen lopuksi. Aivan 100% läpi ei kyllä tullut päästyä, joka on vähän sääli... Pari muistoa, pulloa ja muuta sellaista jäi keräämättä. Mutta sensijaan aseet sain upitettua parhaimpaan mahdolliseen muotoonsa~~ Trophyjäkään en kaikkia läheskään saanut... jäi oikeastaan puolet saamatta (osa tosiaan saisi esim. jollain nightmare tasolla... hyyrrr)

Photobucket

Pelin varsinaiset videot oli tehty hyvin erikoisella tavalla, kun muuten itse peli oli mielestäni erittäin hyvin toteutettu. Olihan nämä videopätkätkin kyllä hyviä tälläisinä, toi mukavaa vaihtelua vaikkei niitä nyt loppujen lopuksi ollut kun vain luvun alussa ja lopussa (en muista olisiko ollut muulloin).

Photobucket

Tosiaan peli oli kokonaisuudessaan hienon näköinen! Ja taustalla oli kaikkea mielenkiintoista ja vaikka paikkoja tutki oikein urakalla, silti joitain piilotettuja muistoja jne. jäi löytämättä... Ulkonäöstä puheenollen olen nyt katsellut onnellisena Hajan omistamaan taidekirjaa tästä pelistä ja se on ihana~~ Tietysti se maksaa ihan mukavasti, niinkun oikeastaan taidekirjat aina, mutta vielä joskus sen saan :B
Ja etten nyt liikaa tuosta ulkonäköä kehuskele, voin kehua myös mielestäni erinomaista musiikkia~~ numnum~~

Jokaisessa luvussa Alicella oli eri asu, joka mielestäni oli oikein hyvä keksintö ja suurin osa (lukuunottamatta sitä vesipaikan pukua) oli hienoja~ Taidekirjassa oli aijempia asu suunnitelmia, mutta onneksi nämä valittiin mitkä nyt pelissä onkin (sillä nämä on kyllä paljon paremman näköisiä).

Photobucket
I hate that big scary thing... >___>

Todellakin... tuo iso pelottava asia ei ollut todellakaan minun mieleeni, vaikka itseasiassa se ei ollut edes pelin pahin vastus... (pakoon vain piti juosta). Mielestäni se pahin oli sellainen junantapainen asia, jota ei vaan saanut hengiltä ilman että oli menettänyt suurimman osan elämästään ^^''

Tarina oli kyllä hyvä eikä oikeaa pääpahista olisi osannut arvata! (paitsi että koska olin stalkannut onnellisena taidekirjaa, minulle pääpahis paljastui vähän aijemmin.. ^^''). Ja loppu nyt oli onnellisempi kuin luulin, joka on kaiketi sitten hyvä asia? Tai miten sen nyt ottaa, oliko se niinkään onnellinen,, riippuu miten asiaa katsoo.

Mutta kaiken kaikkiaan tämä peli kyllä kuuluu suosikkeihini~~ (niinkuin pari muutakin :b) Ja kannattaa todellakin pelata jos vähääkään kiinnostaa! Ja vielä loppuun video~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti