perjantai 21. joulukuuta 2012

BTOOOM!

Sorry little bad quality D:

Sakamoto Ryota is an unemployed 22 year old who lives with his mother. In the real world, there may be nothing special about him, but online, he's one of the world's top players of the combat game called Btooom. One day, he awakes on what appears to be a tropical island, though he has no memory of how he got there or why. While exploring the island, Ryota runs into a mysterious being who attacks him by throwing a bomb at him. Ryota then realizes that both his life is in danger, and that he has somehow become trapped in a real-life version of his favorite game. Ryota must now survive through the nightmare to figure out the reason why he ended up in the game in the first place.

Selkeästi alkaa tämänvuoden animet päättyilemään näin ennen joulua ja nyt sain tosiaan katsottua tämän BTOOOM!in. Tästä tule paljonkin mieleen tänävuonna (joskus) katsomani Mirai Nikki varmaankin siksi, koska kyseessä on myös tälläinen peli, jossa on kyse elämästä ja kuolemasta.
Voin heti sanoa ettei tämä ollut mikään erityisen hyvä, mutta koska hyvin isolla toden näköisyydellä tätä tehdään lisää niin voi olla että katson siitä huolimatta.
Yksi ja aika isokin asia jäi harmittamaan (ja siksi en ehkä pitänytkään erityisemmin tästä) oli se että tässä ei ollut oikein ketään erityisen kivaa hahmoa D: Mutta on pakko kyll myöntää, että hyvän näköinen tämä itseasiassa kyllä oli ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti