sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Blahblahblah

Eihän minulla mitään oikeaa asiaa itseasiassa tällä kertaa ole, mutta kunhan kirjoittelen jotain randomia. Enään alle viikko jäljellä joululomaan! Puolivuotta (vai paljon tässä on nyt menny) on kulunut melkoisen nopeasti. Ensiviikolla olisi hyvä hoitaa työssäoppimispaikka (kun tosiaan hain paikkaa ja mulle piti soittaa vastausta tällä viikolla... ja nyt on sunnuntai ilta....). No päätin että ensi tiistaina meen ahdisteleen niitä siitä mistä kiikastaa ja hommaan paikan jostain muualta, jos ei ota sinne.

Ja olen ollut laiskalla tuulella sarjiksen suhteen, vaikka sitä piti jatkaa ahkerasti T^T. Onhan tuossa melkein valmis sivukin, mutta en haluaisi julkaista sitä ennenkun olen saanut toisenkin valmiiksi (sillä silloin olisi ensimmäinen luku valmiina!). Ja joulukun on tulossa niin pitäisi varmaan joku joulukuva vääntää 8D Viimevuonna se tosiaan meni vähän ojaan, joten nyt otan niskasta kiinni (huonolta tosin näyttää ^^') ja yritän ainakin tehdä sen tälläkertaa! Mielessä se kuva on jo, joten enään puuttu vain aikaa, paperi ja kynä~

Haja sai myös vihdoin valmiiksi mekkoni~ Siitä haluaisin laittaa jotain kunnon kuvia tässä joskus, mutta se on kovin kesäinen D: No ainakin Haja itse laittaa varmasti jossakin välissä kuvaa luomuksestaan :)

No mitäs sitten! Ei ole ainakaan mitään suunnitelmia joululomalle, muutakuin että leffaan pitäisi mennä (pakko nähdä Hobitti!) ja peli-ilta aijotaan pitää~~ Ja Katamari pleikka 3:lle olisi kyllä kova sana! 8D

Eipä tässä sitten muuta, kaikke turhaa ja ei niin kiinnostavaa tuli pälätettyä ja saan tähän samaan hyvän syyn laittaa lisäksi tanssi videon (koska ne aikaisemmat ei riittäneet ^^'')


1 kommentti: