maanantai 24. joulukuuta 2012

Merry Christmas!

Photobucket
So many of them! You may recognize Arisa, Chiaki and Kuro. Others are Haja's BJDs~

Laitettiin molempien BJD:t samaan kuvaan! Ei mitenkään hieno asettelu tai muutakaan, mutta siinä ne kaikki kuitenkin on :3 Eikä tämä myöskään ole kovinkaan jouluinen, mutta mitä pienistä! Kuvia räpsittiin kyllä jonkisen verran, mutta itse en nyt ainakaan kauheasti laita :')

PhotobucketPhotobucket

Mutta tämä ei ollut kokojutun pointti vaikka iloista olikin! Ajattelin tässä kirjoitella vähän lahjoista mitä sain ja muuta sen sellaista siihen suuntaan. Tietysti kun käytiin mummilla ja vaarilla syömässä niin nyt on niin ahdettu täyteen kinkkua ettei enään o___O

Ostin tosiaan itselleni joululahjaksi ne pari peliä (kirjoittelin niistä tänne jotakin silloin), mutta eihän se nyt sihen loppunut. Törmäsin sattumalta The Gazetten levyyn joten täytyi sekin sitten mukaan ottaa~~

PhotobucketPhotobucket
The Gazette Division

Piti tästäkin jotain aijemmin kirjoittaa, mutta se taas vaihteeksi jäi joten tämä tähän samaan kasaan vaan. Yritin silloin aijemmin jo etsiä youtubesta tämän levyn paria hyvää kappaletta, mutta eipä niitä tietenkään sitten löytyny D: No kuitenkin löysin jonkun joten laitan sen tähän:


Onhan tuokin hyvä kappale tietysti~, mutta niitä suosikkejani ei nyt kyllä löytynyt.... Mutta eiköhän sitten siirrytä varsinaisesti tähän joululahja puoleen :>

Voisin vaikka aluksi vähän laittaa saamistani korteista, koska sain pari itsetehtyä kivaa korttia~~ Tykkään! En kyllä ylipäätänsäkkään saanut kovinkaan montaa. Juurikin nämä itse tehdyt ja sitten pari ostettua sukuluaisilta :')

Photobucket

Photobucket
Haha! She didn't realized this herself but "masu" means in English "tummy" :'DDD

Lon piirsi Makoton ja Da:n~ (jälleen, koska jouduin iste päättämään enkä keksinyt muitakaan D:) Se on kuitenkin hieno niinkuin aina~ Kiitos Lon ♡

Photobucket

Photobucket
Jey, this is from. Terttu (and Terttu is not her real name ;b) I like this so much thank you~~

Toivottavasti Tertsaa ei haittaa vaikka kortin laitoinkin tänne esille (Lonlonilta sitä ei edes kysytty :b). Mutta jälleen sain hänelta ihanan kortin niinkuin vimmeksikin synttärikorttini~ Kiitos vielä tästä~~ ♡

Photobucket
And this is from my sis Haja~~ Jey she draw Snow!

Haja piirsi tosiaan mulle Snown (koska pyysin~ muhahaha) ja sain lahjaksi PSP pelin Final Fantasy Dissidia:n! Tässä on varmasti takana osittainen takaa ajatus vai mitä? ;B. Mutta nyt on kyllä PSP:lle kerääntynyt pelejä mitä pitäisi pelata ja nyt tämä :'D Ehkä pitäisi alkaa pelittämään ihan kunnolla. Persona 3 PSP versiokin kutkuttaa kauheasti, mutta nyt pelaan kyllä ihan ensiksi sen Persona 2:sen!

Photobucket

Tämän sain Lonlonilta~ Oikein värikäs, söpö ja helisevä 8D Tykkään~~ Toivottavasti hän tyksi myös mun antamasta lahjasta.

Photobucket

Tämä sensijaan on Tertsalta~ Söpöt cupcake nappikuulokkeet (satuinkin juuri tuhoamaan edelliset) ja nätti kaulakoru, joka isteasiassa pääsi käyttöön jo tänään~ Ja myös pelikauppaan lahjakortin! Kiitos vielä kerran~  

Sain myös lahjakortin Gintricottiin (tuli näin lahjakortista mieleen), mutta siitä nyt en kuitenkaan laita yksittäisä kuvaa (tylsä valkoikein kortti, jossa hohtava punanen logo, joten siitä riittänee vain maininta :''D)

Photobucket

Sain myös tälläisen söpön muumi munakellon! Oikein söpö~ Ja niinkun näkyy (jos näkyy) se on myös kivan kokonenkin, eikä mikään ruikku :B (ja ei en laiskistu kirjoittamisessa loppuakohden... hoho...köhköh :'D)

Photobucket

Ja sitten tuli leffa ja CD, Raren olenkin nähnyt, mutta tuota levyn porukkaa en kyllä koskaan ole kuunnellut. Ei se mitään voin nyt sivistää itseäni sillä ja todeta myöhemmin onko se hyvä :)

Photobucket

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä sain uuden kameran! Nyt ei enään tarvi katsella sitten tuollaisia tärähtäneitä kuvia (paitsi tietysti joskus, kun en ehkä tätä hienoutta jokapaikkaan kuskaa). Tästä kamerasta en ottanut kuvaa, koska paremman sai netistä oikein monessa eri kulmassa :') 
Mutta se on täälä silti~

Vielä kerran Merry Christmas! 

5 kommenttia:

 1. Toi musen levy on ihan loistava :) Kävin ostamassa samana päivänä ku ilmestyi :P (lempi bandini)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuu~~ mukava kuulla, pitää pian siis kuunnella sitä~ (。・v・。)

   Poista
 2. NIIN MULTA EI KOSKAAN KYSYTÄ MITÄÄN :b Mutta no worries tyksin lahjastasi myös~

  Oi sinäkin sait kameran, hienoa!

  VastaaPoista
 3. Mömm, missä on taka-ajatus...
  Mun piti tilata sulle rokkiponit, mutta ne ei ois tullu ajoissa ;___;. Ehkä sitten ens kerralla >u>.

  VastaaPoista