tiistai 7. elokuuta 2012

Enään alle viikko lomaa ja sitten alkaa jälleen koulu... Kesä on kyllä mennyt erittäin nopeasti niinkun aina aijemminkin. En ole juurikaan mitään ihmeellistä tehnyt nyt kun tätä kesää muistelee ^^'
No kuitenkin! Sain tuossa eilen valmiiksi yhden piirrustuksen, joka vei kyllä vähän enemmän aikaa kun yleensä eikä siitä edes tullut mikään ihmeellinen.

Photobucket

Halusin tosiaan piirtää nämä kaksi "serkusta", jotka ovat omia hahmojani (empä minä mitään muuta piirtelekkään oikeastaan). Ei siitä tosiaan mikään ihmeellinen tullut vaikka veikin melkoisesti aikaa... En yleensä uhraa kuville päivää enempää sillä jos se jää kesken harvemmin jaksan/viitsin jatkaa enään kauheanmontaa kertaa uudestaan.
Edelleen on kyllä paljon treenattavaa piirtämisen suhteen ^^'

Eilen myös käväistiin noutamassa siskoni bongaamat dvd boksit! Olin hakemassa niitä jo lauantaina, jolloin kirppari oli mennyt kiinni. No kuitenkin eilen käväisin nuo Ghost in the shell boksit noutamassa.

Photobucket

Eli siinä sitten on kaksi tuottista sitä~ oikein paksut ja isot boksit! Siinä onkin sitten pikkusen katseltavaa, kun nuo katsoo läpi! Ja tämähän on aikas vakava anime niinkun voi hyvin veikatakkin. No eihän mulla mikään kiire tämän katsomisessa ole enkä kyllä aijo aloittaa ihan vielä ^^'

Voisin vaikka laittaa tähän tuon kakkosen ensimmäisen openinginkin~


Näiden viimeisten lomapäivien aikana tuskin tapahtuu mitään. Mutta Ofelia Market tulee 25.8.2012~  ja sisäänpääsy taisi olla vain 3€ joten sinne siis sitten silloi~~ (。✪‿✪。)

1 kommentti: