maanantai 20. elokuuta 2012

Laitetaan paloiksi

On mahdollista, että tuo otsikko herättää hivenen kysymyksiä. Mutta siitä sitten ihan kohta, kun ensiksi on pakko mainita tästä yhdestä paidasta jonka sain. Siitä on tosiaan jo hetki, mutta en ole saanut hyvää tilaisuutta laittaa sitä tänne (seliseli).

Photobucket

Tosiaan se on Iron Fistin iso T-paita. Onhan tämä oikeastaan ihan kiva paita, mutta en ollut aluksi kovinkaan tyytyväinen kuvaan (koska siinä on naama). Mutta koska se on oikein kiva iso paita niin oon alkanut pitämään siitä~ Kuvakin on nykyään aika hieno kun sitä on jonkisen aikaa tuijotellut ^^'

Mutta kuitenkin! Itse asiaan, nimittäin tuossa lauantaina suunnattiin nokat kohti tammelaa! Otettiin Hajan kanssa pari BJD:tä mukaan ja mentiin bussilla tammelaan (tyhjillään olevaan mummulaan), jossa voitaisiin niitä sitten vähän päällystellä :B
Täytyi tietty hakea tullintorilta syötävää ja J-pon (jota ilman tuskin olisimme selvinneet kokoamisesta...). Mutta kuitenkin! Koska bonus kirppis oli siinä matkalla niin pitihän sielläkin kävästä ja mukaan tuli ihan vahingossa pari astiaa.

Photobucket

Tuollaiset oikein söpöt kulhot tuli mukaan! Ne on oikein nätit ja olipa vielä 1€ per kulho eli 2€ piti maksaa~~ Oikein halvat ja nätiti~~

Mutta sitten haahuilimme tullintorilla, josta nappasimme J-ponin ja ruokaa mukaan ja suuntasimme kohti tammelaa, jossa alkaisi suuri urakkamme.

Photobucket

Kyllä, siinä se rakas Arisan palleroni makoilee palasina. Eli valitsimme ensimmäiseksi uhrikemme Arisan ja laitoimme siis tytön palasiksi ja naruihin kiinni. Siinä oli oikeastaan aikas paljonkin niitä paloja! Ja osa oli oikein pieniäkin (kuten kyynärpää nivel). Mutta siinä sitten roikoteltiin käsissä niitä paloja ja mentiin parvekkeelle laittamaan aina paria suihkuteltavaksi.
En tosiaan ollut Arisaa päällystänyt ja silti olen kuvaillut sitä onnellisena ulkona.. ahahahaha! no olihan siinä tietysti pari tahraa tarttunut, mutta ei onneksi mitään isoa ja näkyvää eikä niitä ollut lähes yhtään (olkapäässä on ehkä isoin T^T).

Photobucket

Siinä tosiaan ne roikkuu jo kuivumassa. Tuo käsi on kyllä niin söpö ja pieni ja nätti~~ Tosiaan parvekkeella roikottelimme niitä Arisan ruumiin osia (ja mummelit keinumassa varmasti pohtivat mitä me duunailtiin).
Paloja tosiaan oli aikas paljon ja siinä meni ihan mukavasti aikaa kun niitä suihkuteltiin, mutta kyllähän sekin sitten tuli valmiiksi!

Photobucket

Siinä sitten kaikki palaset tosiaan saatiin päällystettyä ja alettiin kokoamaan niitä! Sain tehtäväkseni koota jalat (koska se on helpompaa kun kädet :B) Ja siitä operaatiosta ei ole kuvaa koska ne oli komeita (ja toki kauhiasti alastomuutta enkähän minä nyt sellaista tänne laita~~ ahhaha (๑•́ ₃ •̀๑) )

Photobucket

Tottakai ruuastakin piti ottaa kuva~~ Jälleen kerran kuppi raamenia ja mochi (dango) palleroita~~ ja tietty vähän juotavaa ja jotain iloisia kuivattuja sipulirenkaita (vaikka minähän en sipulista tykkää... kuivattu on kyllä poikkeus joten ne oli hyviä~~).

Ennen syömistä tosiaan saatiin Arisa koottua ja Hajan Dei~~ (Deileya) päällystettyä, jolloin piti siis alkaa jälleen kokoamaan!

Photobucket

Siinä Dein palaset kaunniissa rivissä! Hänessä tosiaan oli vähemmän palajo ja tottakai paljon isompia kuin Arisassa. Mutta meikäläinen hoiteli taas jalkojen kokoamisen ja J-pon kokoili käsiä. Ja samaan aikaan Haja päällysteli Iraa~~ Se oli tosiaan aikas nopea suoritus! Veikkaisin että Deissä meni vähiten aikaa, kun noissa kahdessa muussa ^^'

Photobucket

Oh tätä minun kuvaamisen lahjojani~~ Ihana sumea kuva! Ja niin tärkeä että oli aivan pakko laittaa ^^'
En tosiaankaan tiedä miksi halusin laittaa tämän, mutta jee, nyt tässä Dein pään sisältö~~ Liimasimme sen pään mangeetit uudestaan (kun niiden kanssa oli joskus aijemmin köynyt pikkuinen äksidentti). Joten nyt sitten Dei sai pään kantensa paikoilleen vihdoin!

Photobucket

Photobucket

Sitten kun Iraa vielä päällysteltiin (kaiketi, muistan liian hyvin). Niin otin kaljuista lapsista vähän kuvia~ Arisa on tosiaan niin pikkuinen ja isopäinen (sekä pehvainen). Ja tosiaan tykkään edelleen noista Dein spechiaali käsistä~~ ❤ Ihanan isot ja ohuet ja niin nätit~~

Ja tosiaan sitten kun päästiin kokoamaan Iraa tuli aikas isokin mutka matkaan!. Kyllähän minä sain ne jalat aikas hyvinkin koottua ja kuminauha oli ihan kiitettävän mittainen, mutta J-ponilla tuli ongelmia käsissä. Nimittäin käsien kuminauha oli aivan liian lyhyt ja sitten vielä se kohta olkapäästä oli ihan naurettavan ohut ja hassun mallinen, että se toi lyhyen kumilenkin viemisestä vieläkin tuskallisempaa. Joten pian me kaikki kolme roikuimme Iran yläruumiissa ja tappelimme liian lyhyen kymilenkin kanssa lopulta kuitenkin selviytyen!
Tosin koska minun tekemä solmu oli aikas... huono ja parempaa oli kyllä hankala saada niin voi olla, että uuden kuminauhan ostaminen olisi varsin fiksua sillä sitä ei tiedä koska se posahtaa ^^''

Photobucket

Photobucket

Jey~~ Lisää kaljuja (Hajan) lapsia tähän loppuun! Irakin on siinä kaljuna ja koottuna ja kyllä turpiinsaaneenakin! Mutta kuitenkin homma saatiin päätökseen (aika myöhään kylläkin). Mutta lähdimme sitten lasten kanssa bussipysäkille ja kotiin.

Myöhemmin kyllä laittelen lisää kuvia Aristasta sillä Haja sai aikaan pari ihunaa mekkosta ja otinkin kuviakin jo, mutta en nyt tähän samaan viitsi laittaa (enkä jaksa kirjoitella enempää hoho, ja niitä kuvia varmaan pitää muokatakkin, kun nämä oli vaan tälläisiä pienennettyjä :B)

Käväisin myös tuossa sunnuntaina leffassa katsomassa Abraham Lincoln: Vampire Hunterin~~
En kyllä jaksa laittaa traileri, pahoitteluni siitä. Mutta olihan se oikeastaan ihan hyvä jos minulta kysytään~ :B

2 kommenttia: